KİTVAK yararına yeni yıl kermesi

Güncelleme Tarihi:

KİTVAK yararına yeni yıl kermesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2016 11:12

KEMİK İliği Transplantasyon ve Onkoloji Hastanesi Kurma ve Geliştirme Vakfı (KİTVAK) tarafından yapımı sürdürülen, Dokuz Eylül Üniversitesi Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi'ne destek olmak amacıyla yeni yıl kermesi düzenleyen Gelişim Koleji, 3 bin gönüllüsüyle umuda elini uzattı.

Haberin Devamı


Gelişim Koleji Okul Aile Birliği ve okul yönetimi organizasyonunda okulun öğrenci birlikleri ve anaokulundan liseye tüm öğrenci, öğretmen ve velilerinin aktif görev aldığı "KİTVAK ile el ele, siz de umut ışığı olabilirsiniz" temalı yeni yıl kermesi büyük ilgi gördü. İlkokul 1. sınıfların yeni yıl dinletisi ve resim sergisi; dans kulüplerinin dans gösterileri, öğretmenlerin şahsi eşyalarının satışa sunulduğu müzayede, çocuklar için zumba etkinliği ve Sıcakkan Çocuk Tiyatrosu'nun “Altın Kalpli Fil" oyunu ile renklenen kermes, hafta sonunu bir iyilik şölenine çevirdi. Sponsorların ve gönüllülerin açtığı stantlarda gıdadan giyime, yılbaşı süslerinden hediyelik eşyaya çok sayıda ürün öğrencilerin de desteği ile satışa sunuldu.
KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Soncul; Gelişim Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Dilek Nisa ve okul kurucusu Serdar Öner'e birer şükran plaketi takdim ederken "Böylesine anlamlı ve coşkulu bir iyilik hareketini başlatan, tüm süreçlerini en ince ayrıntısıyla takip eden Gelişim Koleji ile vakfımızın işbirliği devam edecek. Vakfımızın bu ulvi yolculuğunda bizlere yol arkadaşlığı yapan okul yönetimi ve aile birliğine; katkı ve desteği olan tüm kişi, kurum ve kuruluşlara sonsuz teşekkürler" diye konuştu.
Okul kurucusu Serdar Öner ise, bugünlerde en çok birlik, beraberlik ve dayanışmaya ihtiyaç duyulduğuna vurgu yaparak, "KİTVAK 20 yıl önce İzmir'de kurulmuş, fakat sınırların ötesinde umut adına örnek faaliyetleri olan çok değerli bir kurumumuz. Gelişim Koleji olarak KİTVAK ile yaşıt olmamız da bir tesadüf değil diye düşünüyorum. Böylesine anlamlı bir iyilik ve umut etkinliğinde KİTVAK ile birlikte yürümekten mutluluk duyuyor, ben de katkısı olan tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!