Kent'in hekimleri, ot festivalinde

Güncelleme Tarihi:

Kentin hekimleri, ot festivalinde
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2016 09:23

Kent'in hekimleri, ot festivalinde

Haberin Devamı

İZMİR'in Çeşme İlçesi'nde bu yıl 7'incisi düzenlenecek Alaçatı Ot Festivali'nin sağlık söyleşilerini, bu sene de İzmir Kent Sağlık Grubu hekimleri gerçekleştirecek. Söyleşiler halka açık ve ücretsiz olacak.

Alaçatı 7'inci Ot Festivali kapsamında yine pek çok farklı etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanırken, Kent Sağlık Grubu ile Çeşme Belediyesi işbirliğinde “ot ve bitkilerin beslenmemizdeki yeri, sağlığımıza etkileri" konulu sağlık söyleşileri düzenlenecek. İlk söyleşi, festivalin açılış günü olan 7 Nisan Perşembe günü saat 13.00'te Kösem Otel'de İzmir Kent Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Murat Tümüklü'nün sunumuyla yapılacak. Doç. Dr. Murat Tümüklü, "Sağlığın Kalbine Giden Yolda Beslenme" konusunu anlatacak.

İkinci söyleşi, 8 Nisan Cuma günü saat 16.00'da İmren Han Otel'de Uzman Dr. Demet Karadenizli'nin sunumuyla gerçekleşecek. Uzman Dr. Demet Karadenizli, otların sağlık öyküsünü anlatacak. Üçüncü ve son söyleşiyi ise Kent Alsancak Tıp Merkezi Dahiliye Uzmanı Dr. Tuncay Filiz yapacak. Uzm. Dr. Filiz, 15.30'da Köyün Delisi'nde "Vahşi Beslenelim, Çağdaş Yaşayalım" başlıklı bir konferans verecek.

Geçen yıl farklı hekimlerin gerçekleştirdiği ve büyük beğeni toplayan söyleşilerde olduğu gibi bu yıl da sağlık söyleşilerine tüm festival katılımcıları davetli.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!