Kent Alsancak, 10 yaşında

Güncelleme Tarihi:

Kent Alsancak, 10 yaşında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2018 14:28

Kent Alsancak, 10 yaşında

Haberin Devamı

İZMİR’in önemli iş, alışveriş ve sosyal yaşam merkezlerinden Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde 2008 yılında hizmete açılan Kent Alsancak Tıp Merkezi’nin 10. Kuruluş yıldönümü 'Sağlığa hizmette nice on yıllara' dileğiyle kutlandı.

Kent Alsancak Tıp Merkezi’nde verilen kokteyle Kent Sağlık Grubu Genel Müdürü Dr. Ruşen Yıldırım, Medikal koordinatör Prof. Dr. Alp Demireller, medya temsilcileri, konuk doktorlar ve Kent ailesinin üyeleri katıldı. Kokteylde konuşan Dr. Yıldırım, Alsancak Tıp Merkezi’nin günübirlik ameliyatların yapıldığı bir butik hastane olarak hizmet verdiğini vurgularken, başarının ekip çalışmasıyla geldiğini söyledi. Alsancak’tan sonra ikinci tıp merkezini Bayraklı’da hizmete açacaklarını belirten Dr. Yıldırım, "Alsancak Tıp Merkezimizi sektöre kazandırmamızın üzerinden 10 yıl geçmiş. Şimdi aynı süreci Bayraklı’da yaşıyoruz. Ve bu nedenle çok heyecanlıyız. İnanıyoruz ki Alsancak gibi Bayraklı Tıp Merkezimiz de sahip olduğu uzman hekim kadrosu, deneyimli sağlık ekibi ve yüksek teknolojik donanımıyla hastaların ihtiyaçlarına en iyi şekilde yanıt verecektir. Bir başka heyecanı da yine yakın zamanda hizmete açacağımız Kent Onkoloji Merkezimiz nedeniyle yaşıyoruz. Türkiye’nin en kapsamlı onkoloji merkezlerinden biri olacak merkezimiz kanser tedavisinde dünyaca ünlü Houston Methodist Hastanesi işbirliği ile hizmet verecek. Hastalarımıza tek çatı altında tüm tanı ve tedavi olanaklarını sunacağız" dedi.

Dr. Yıldırım ve Prof. Dr. Demireller tarafından açıldığı günden bu yana Alsancak Tıp Merkezi’nde görev yapan doktorlarla sağlık ve idari personele teşekkür plaketleri verildi.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

01)Plaket alanlar toplu halde

02)Ruşen Yıldırım, Leman Fat

03)Funda Kara, Sibel Çancı, Gülşen Topuzoğlu

04)Tayfun- Sema Çağlayan

05)Şerife Nurioğlu, Ceren Aytaç

06)Ceyda Afyoncu, Dilek Sınmaz

07)Suat Büket, Alp Demireller

08)Ebru Karagöz

09)İbrahim Akyıldız, Habibe Elmas

10)Songül Lodos, Beray Aytöre, Fatma Şenol

11)Setare Faraknia, Sinem Karaca, Füsun Salgür, Hülya Deveci, Evrim Güleç Doğan, Sezgin Öztekin

12)Tuğba Emüroğlu, Özlem Canan Ertunç, Özlem Özemre

13)Nagihan Yenidünya, Pınar Kaya, Özen Evsen, Safiye Çobanoğlu

14)Dilek Küçükvardar, Birsen Köroğlu, Gülcan Balcı, Ayşe Dağdeviren, Gamze Sevinç

15)Nesrin Coşkun, Özlem Ünlü

16)Deniz Ataseven

17)Cansu İncirci, Burhan Günay

18)Fatoş- Süreyya Paksoy, Tangül Peken

19)Fatma Şanal, Şerife Öztürk

20)Toplu foto

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!