Karşıyaka'da hedef 3 puan

Güncelleme Tarihi:

Karşıyakada hedef 3 puan
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2016 13:17

Karşıyaka'da hedef 3 puan

Haberin Devamı

Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)- SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta son 4 haftada 3 galibiyet alan Karşıyaka, pazar günü Menemen Belediyespor'la zorlu bir maça çıkacak.
Menemen Belediyespor ile 29 puanla dördüncü basamakta bulunan Karşıyaka arasındaki mücadeleyi kazanacak takım, devreyi rakibinin üzerinde tamamlamış olacak.
Karşıyaka-Menemen Belediyespor randevusu ayrıca futbolculuk döneminde Galatasaray'da takım arkadaşı olan yeşil kırmızılıların çalıştırıcısı Soner Tolungüç ile sarı lacivertlilerin teknik direktörü Suat Kaya'yı karşı karşıya getirecek. 
Galatasaray'da 1993-94 sezonunda omuz omuza forma giyip şampiyonluk yaşaşan ikili, bu kez teknik adam kimliği ile birbirlerine rakip olacak. Karşıyakalı taraftarların, 19 Aralık Dünya Karşıyakalılar Günü'nden 1 gün önce oynanacak maçta kulübe destek olmak için özel özel bastırdığı 100 TL'lik anı biletlerinin satışı da sürüyor. Bu maça özel olarak başka bilet satışı yapılmayacağı, sadece anı biletlerinin yanında verilen normal biletlerle stada giriş yapılacağı duyuruldu. Öte yandan Karşıyaka yönetiminin, 13.30 olan başlama saatini ileri aldırmak için TFF'ye başvurduğu ancak Menemen Belediyespor cephesinin diğer maçlarla aynı saat oynama isteği yüzünden bu talebin kabul edilmediği öğrenildi.

 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!