Karşıyaka ADSM pedalladı

Güncelleme Tarihi:

Karşıyaka ADSM pedalladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2017 11:27

Karşıyaka ADSM pedalladı

Haberin Devamı

KARŞIYAKA Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) çalışanları, 'Sağlığa gülümseyerek pedallıyoruz' temalı etkinlik kapsamında Karşıyaka'dan Sasalı'ya kadar bisiklet sürdü.

İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Karşıyaka Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM), bu yıl 2'incisi düzenlenen 'Sağlığa gülümseyerek pedallıyoruz' temalı bisiklet etkinliği ile Sasalı’ya kadar pedal çevirdi. Karşıyaka’dan Sasalı’ya kadar devam eden, merkez çalışanları ve yakınlarından katılımın oldukça fazla olduğu etkinlikte sürpriz hediyeler ve yarışmalarla renkli anlar yaşandı.

Karşıyaka ADSM Yöneticisi Dt. A. Yıldızhan Altınışık, "Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz 'Sağlığa gülümseyerek pedallıyoruz' temalı etkinlik ile personelimize bisiklet kullanmayı özendirmeyi ve eğlenceli bir sosyal kaynaşma sağlamayı amaçladık. Ayrıca çağımızın hastalığı olan obezite ile mücadelenin en etkili yolunun hareket etmekten geçtiğini biliyoruz. Bu etkinlik ile obeziteye karşı savaşımızı keyifli bir şekilde gerçekleştiriyoruz" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!