Karnından 30 kiloluk dev tümör çıkarıldı

Güncelleme Tarihi:

Karnından 30 kiloluk dev tümör çıkarıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2022 19:29

Prof. Dr. Hayrullah Derici, “Riskli bir ameliyattı, ancak daha önceki tecrübelerimize dayanarak bu ameliyatı başarıyla yapabileceğimizi hastamıza söyledik. Hastamız bize ve ekibimize güvendi” dedi.

Haberin Devamı

 

 

KARNINDA oluşan şişlik şikayeti nedeniyle Ekol Hastanesi Genel Cerrahi Kliniği’ne başvuran Nilüfer Yurdusever’in yapılan tetkikler sonucunda karnında tümör olduğu tespit edildi. Nilüfer Yurdusever, Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Hayrullah Derici ve ekibi tarafından yapılan başarılı bir operasyonla yeniden sağlığına kavuştu. Operasyon hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Hayrullah Derici, şöyle devam etti:

RİSKLİ BİR AMELİYATTI
“Hastamız 54 yaşında, Didim’de yaşıyor. Karında şişlik, karın ağrısı, bulantı, kusma şikayetleri nedeniyle daha önce çeşitli sağlık merkezlerine başvurmuş. Bu merkezlerde karın içerisinde dev bir tümör tespit edilmiş ve kendisine yapılacak ameliyatın çok riskli olduğu söylenmiş. Nilüfer Yurdusever yaptığı araştırmalar sonucunda bize ulaştı. Riskli bir ameliyattı, ancak daha önceki tecrübelerimize dayanarak bu ameliyatı başarı ile yapabileceğimizi hastamıza söyledik. Hastamız bize ve ekibimize güvendi. Hastamızın karnından 30 kilogramlık dev bir tümör çıkardık. Gayet başarılı bir ameliyat oldu ve şimdi kendisi gayet sağlıklı bir şekilde yaşamına devam ediyor.”

Haberin Devamı

SAĞLIKLI HİSSEDİYORUM
Ameliyat sonrası kendisini çok sağlıklı hissettiğini söyleyen Nilüfer Yurdusever ise “Ameliyatın ardından ağrılarım azaldı, nefes alıp vermem kolaylaştı. Çıkan tümörü görünce inanamadım. Kendimi şu anda çok sağlıklı hissediyorum. Bu hastalıktan kurtulduğum için de çok mutluyum. Prof. Dr. Hayrullah Derici hocam başta olmak üzere bu süreçte benimle yakından ilgilenen tüm Ekol Hastanesi çalışanlarına teşekkür ederim” diyerek, duygularını paylaştı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!