Kargem’den Başarılı Öğrencilere Tatil Ödülü

Güncelleme Tarihi:

Kargem’den Başarılı Öğrencilere Tatil Ödülü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2015 16:20

KARGEM, LYS'DE BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERİNİ 2 GÜNLÜK TATİLLE ÖDÜLLENDİRDİ.

Karşıyakalı öğrencilere ücretsiz eğitim desteği sağlayan Karşıyaka Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (KARGEM), Lisans Yerleştirme Sınavı’nda başarıya taşıdığı onlarca öğrencisini 2 günlük tatille ödüllendirdi.
Dar gelirli ailelerin çocuklarını geleceğe hazırlayan ve eğitimde fırsat eşitliği oluşturan Karşıyaka Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (KARGEM), bu yıl da başarının adresi oldu. KARGEM’in destek kurslarıyla Lisans Yerleştirme Sınavı’na (LYS) hazırlanan 100 öğrenciden 67’si üniversiteyi kazandı. KARGEM’in gurur tablosuna isimlerini yazdıran gençler, ülkenin en çok tercih edilen üniversitelerine yerleşerek başarılarını bir kez daha gösterdiler.
Türkiye’nin en seçkin üniversitelerinde eğitim görmeye hak kazanan başarılı öğrencilere KARGEM’den bir sürpriz geldi. Başarılı öğrencileri Foça Leon Otel’de 2 günlük tatille ödillendiren KARGEM, bin 200 olan öğrenci sayısını yeni dönemde iki katına çıkarmaya hazırlanıyor.
Üniversiteyi kazanan gençleri tebrik eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ise “Çocuklarımızın elde ettiği örnek başarılarla gurur duyuyoruz. Sorumluluk sahibi, çalışkan, sosyal, aydınlık gençlerimiz sayesinde geleceğe umutla bakıyoruz. Eğitime verdiğimiz destekler karşısında tek beklentimiz evlatlarımızın başarısı. Emeklerimizi boşa çıkarmayan, göğsümüzü kabartan tüm gençlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!