Karavanda da üs olmaya talip

Güncelleme Tarihi:

Karavanda da üs olmaya talip
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2021 19:32

HakanIşık, Manisa’da2 yıl içerisindekaravan kullanıcısayısının yüzde100 artacağınıdile getirdi

Haberin Devamı

MANİSA Kamp ve Karavan Derneği Başkanı Hakan Işık, karavan kültürünü geliştirerek bölgeyi en iyi şekilde tanıtmak istediklerini dile getirdi. Işık, “Çok yakın bir zaman önce kurulan derneğimizin ilk başkanı olarak Manisa’nın önemli karavan üreticileri ve karavan kullanıcılarıyla sürekli iletişim halindeyim. Son yıllarda Manisa’da da karavan kullanıcı sayısı oldukça çoğaldı. Pandemiyle birlikte insanlarda doğaya kaçış başladı” dedi.

KULLANICI SAYISI ARTIYOR

Manisa merkezde aktif karavan kullanıcısının 300’ü geçtiğine dikkat çeken Işık, “Her geçen gün dernek üye sayımızda bu paralelikte artıyor. Kurumsal bir yapıya kavuşan derneğimizin çatısı altında üyelerimizin bütün sorunlarına daha çabuk çözüm üretilecek. Karavan kullanıcısı olmak isteyen herkesle bilgi paylaşımında bulunuyoruz. Dernek olarak en büyük amacımız Manisa’da karavancılığı geliştirmek. Tarihi ve turizmiyle büyük bir potansiyele sahip Manisa’mızı en iyi şekilde tanıtmak da hedeflerimiz arasında” diye konuştu.

Haberin Devamı

MANİSA SEKTÖRDE ÖNCÜ

Türkiye’de 70’in üzerinde karavan üreticisi olduğunu, Manisa’nın da üretimde ön sıralarda yer aldığını belirten Işık, özellikle özel sipariş üzerine kaliteli üretim de Manisa’lı firmaların başı çektiğini vurguladı. Işık, “Eskiden karavan çok lüks bir araç iken şimdi orta seviyelere inmeye başladı. Fakat karavan üretim maliyetlerinin her geçen gün artması hem üreticiyi hem de kullanıcıları zorluyor. Bu sebeple karavan üreten firmaların desteklenmesi ve üretim maliyetlerinin azaltılması gerekiyor. Bu sayede hem karavan kullanıcı sayısı ülkemizde artacak hem de kaliteli üretimden ödün verilmeyecek” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!