Kaliteli yemek ve kaliteli müziğin adresi: Limon Köyiçi

Güncelleme Tarihi:

Kaliteli yemek ve kaliteli müziğin adresi: Limon Köyiçi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2022 04:33

‘Kaliteli yemek ve kaliteli müzik’ mottosuyla çıktığı yolda Alaçatı’nın bir numaralı eğlence mekanı haline gelen Limon Köyiçi, misafirlerine unutulmaz akşamlar yaşatıyor. Ege sahillerinin havasını şık ambiyansına yansıtan Limon Köyiçi, sıcak ve samimi ortamıyla tam not alıyor. Adını mekanın içinde bulunan kocaman limon ağacından alan Limon Köyiçi, Alaçatı taşlarıyla örülü mimarisiyle fark yaratıyor. Konuklarına rahat bir ortam sunan mekan ünlü isimlerin de akınına uğruyor.

Haberin Devamı

 

 
HEM GÖZE, HEM DAMAĞA
HİTAP EDEN LEZZETLER
HER yıl geliştirdiği ve genişlettiği menüsüyle konuklarına farklı tatlar sunan Limon Köyiçi, hem dünyadan, hem de füzyon mutfağından lezzetlere yer veriyor. Bu sene de misafirlerine benzersiz bir menü oluşturan mekanın mutfağı şef Eyüp Gül ve ekibine emanet. Limon Köyiçi yaz boyunca her damak zevkine uygun lezzetleri ve renkli sunumlarıyla göze ve damağa hitap ediyor. Konuklarına eğlenceli ve samimi bir ortam sunan mekan birbirinden özel tatların yer aldığı menüsüyle dikkat çekiyor. Alaçatı’nın ruhunu yansıtan bir menü ortaya çıkardıklarını söyleyen şef Gül, “Menümüzü oluştururken farklı ülkelerin yöresel ürünlerini farklı tekniklerle sentezleyip füzyon yemek kültürünü benimsedik. Tarladan sofraya bir anlayışa öncelik verdik. Anadolu’nun bereketli topraklarının eşsiz Ege Denizi ile öpüştüğü bu coğrafyada iyi bir ot yemeği yapılacaksa otun en iyisi burada, deniz mahsullü bir yemek yapılacaksa balığın en iyisi yine burada mevcut. Bunca zenginlik içinde iyi bir menü oluşturmak bizim için hiç de zor olmadı” diyor.

Haberin Devamı

Kaliteli yemek ve kaliteli müziğin adresi: Limon Köyiçi

Kaliteli yemek ve kaliteli müziğin adresi: Limon Köyiçi

 
FARKLI MÜZİK TARZLARI
DJ Yiğit ise farklı zevklere hitap eden müzik seçkileriyle misafirlerine eğlenceli saatler yaşatıyor. DJ Özdemir, Limon Köyiçi’nin farkını şu cümlelerle dile getiriyor: “Misafirler RNB dinlerken bir anda ‘Batsın Bu Dünya’ya geçiş yapabiliyor. ‘Bizim tarzımız yok’ derken bundan bahsediyoruz. Geniş bir müzik listemiz var. Yabancı müzik çalarken birden oyun havasına, halaya, Karadeniz’e kadar uzanabiliyoruz. İnsanlar da en çok bunu seviyor. 7’den 70’e herkes Limon Köyiçi’nden müzikal anlamda mutlu ve müziğe doymuş olarak ayrılıyor. Olmayan tarzımızı koruyarak bu kültüre yön vermeye devam etmek istiyoruz.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!