İzole lüks yaşamla tanışın

Güncelleme Tarihi:

İzole lüks yaşamla tanışın
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2020 18:39

BODRUM’un en değerli lokasyonlarından Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda benzersiz bir yarımada üzerinde Aksoy Holding tarafından inşa edilen The Ritz-Carlton Residences Bodrum, izole lüks bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü Güney Afrikalı mimarlık firması SAOTA imzası taşıyan, 75 villa ve sosyal tesislerden oluşan proje, modern çizgilerinin yanı sıra ada yaşantısının sunduğu mahremiyet duygusu, sosyal alanları, doğa ve denizle iç içe yaşamı ile sakinlerine gösterişten uzak mütevazı bir lüks hayat sunuyor. Yeşil ile mavinin eşsiz tonlarının bütünlüğüyle dikkatleri üzerine çeken projede, adanın özel konumu ve coğrafi özellikleri göz önünde tutularak 3 ana tipte 10 farklı seçenekle tasarlanan villaların her biri panoramik deniz manzarası sunan bahçelere sahip olacak şekilde yer alıyor.

İzole lüks yaşamla tanışın

KESİNTİSİZ HAYAT
Ege Denizi’nin muhteşem sularıyla çevrili lüks bir yaşam tarzı sunan The Ritz-Carlton Residences Bodrum, adanın geneline yayılan güneşlenme terasları, iskeleler, kum plajları, ortak havuzlar, doğal göletler, çocuk kulübü ve restoranlarıyla villa sahiplerine eşsiz bir yaşam vaat ediyor. Tüm sosyal alanların yanı sıra fitness center, içinde lounge, mini SPA, toplantı odası ve medya odası bulunan Kulüp Evi ile iş hayatının da kesintisiz devam etmesine imkan tanıyor.

Haberin Devamı

ZAMANIN ÖTESİNDE
Zamanın ötesinde bir yaşam sunmak üzere hayata geçirilen projede, adanın dokusunun verdiği hissi korumak ön planda tutuldu. Doğal malzemeler, renk seçimleri ve özel peyzaj ile doğayla bütünleşen The Ritz-Carlton Residences Bodrum’un tüm detaylarında sürdürülebilirlik prensipleri öne çıkıyor. Villalardaki açılabilir büyük cam kapılar ve pencereler sayesinde iç mekanlarda doğal bir havalandırma sağlanırken, mimari tasarımın sunduğu geniş imkanlar, iç aydınlatmada yapay ışığın kullanımı minimuma indiriyor. Villalardan bağımsız olarak oluşturulan bahçe ve teras alanları Bodrum’un güzelliklerini her mevsim yaşama fırsatı yaratıyor.

İzole lüks yaşamla tanışın

Haberin Devamı

DOĞALLIK ÖN PLANDA
Gümüşlük, Didim ve Limra taşlarının yanı sıra inşaat sahasından çıkan taşların da kusursuz bir el işçiliğiyle villa cephelerinde kullanılması adanın doğal dokusunu koruyor. SAOTA’nın eşsiz tavan tasarımının İtalyan doğal meşe ile salonda hayat bulduğu villalarda, mutfakta Gaggenau ankastreler ve İtalyan SCIC dolaplara yer veriliyor. Villeroy&Boch ile Hansgrohe Axor vitrifiyeler ve beyaz İtalyan Carrera mermeri kaplı banyolar projeyi taçlandırıyor.

ÜLKE TURİZMİNE KATKI SAĞLAYACAK

AKSOY Holding CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Batu Aksoy, projemiz, 126 dönüm büyüklüğündeki benzersiz bir yarımada üzerinde yer alan ve sakinlerine yalınayak lüksü sunan projeyi, The Ritz-Carlton Residences bünyesine katacak sözleşmeyi Marriott International ile imzaladıklarını söyledi. Aksol Holding olarak pandeminin etkilerinin hissedildiği bu zorlu dönemde önemli bir anlaşma gerçekleştirdiklerini belirten Aksoy, “Projemizi 200 milyon euro ölçeğinde bir yatırımla hayata geçirdik. Bugüne kadar toplam 6 bin kişiye istihdam sağladık. Marriott’un Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgelerindeki ilk bağımsız (herhangi bir otele bağlı olmayan) rezidans projesi olan ve 2021 yılınn ikinci çeyreğinde faaliyete geçecek The Ritz-Carlton Residences Bodrum, inşaat aşamasını takip edecek yıllarda da istihdama önemli katkı sağlayacağı gibi ülkemizin nitelikli turizm gelirlerinin artmasına da destek olacak” dedi.

Haberin Devamı

İzole lüks yaşamla tanışın


YEPYENİ BİR SAYFA AÇACAK
The Ritz-Carlton Residences Bodrum’un ülke turizminde ve lüks segment gayrimenkul sektöründe yepyeni bir sayfa açacağını sözlerine ekleyen Batu Aksoy, “Yatırımımız Bodrum’un ihtiyacı olan uluslararası markalı ürün stokuna önemli katkı sağlayacak. The Ritz-Carlton’la gerçekleştirilen işbirliği sayesinde Bodrum, konaklama endüstrisinin küresel markaları için en üst seviyedeki cazibe merkezine dönüşecek, küresel marka algısı gelişecek ve Türk turizmine olan global güven bir kez daha öne çıkacak. Ayrıca, projemiz çevresinde gelişen eko sistemle bölge halkına öncelik verilen sürekli istihdama önemli bir katkı sağlanacak” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!