İzmir’in Ekol’ü sağlıkta Avrupa’nın da ekolü

Güncelleme Tarihi:

İzmir’in Ekol’ü sağlıkta Avrupa’nın da ekolü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2021 20:32

KURULDUĞU günden bugüne İzmir ve Ege Bölgesi başta olmak üzere Avrupa ve Amerika’dan gelen birçok hastanın da sağlığına kavuşmasını sağlayan İzmir Ekol Hastanesi, elde ettiği başarılarla yerel ve ulusal basında adından sıkça söz ettiriyor.

Haberin Devamı

Ancak bu sefer Ekol Hastanesi’nin başarısı Türkiye sınırlarını da aşarak Almanya basınında yer aldı. Almanya’nın Post Aktüel gazetesinde yer alan haberde Ekol Hastanesi’nin başarılarından söz edilirken, Ekol Hastanesi Başhekimi KBB Uzmanı Doç. Dr. Çağlar Çallı ve Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Günhan Güngör’ün birlikte gerçekleştirdiği endoskopik yöntemle burun içinden beyin tümörü ameliyatına yer verildi. Post Aktüel gazetesinin KRV Temsilcisi Murat Pehlivan’ın kızı da Doç. Dr. Çağlar Çallı tarafından başarılı bir fonksiyonel ve estetik burun cerrahisi operasyonu sonrasında, güzel ve sağlıklı bir burna kavuştu. Murat Pehlivan, Ekol Hastanesi Başhekimi KBB Uzmanı Doç. Dr. Çağlar Çallı ile yaptığı röportaj sonrası Almanya’da yayınladığı haberinde şu ifadelere yer verdi:

Haberin Devamı

17 BRANŞTA HİZMET VERİLİYOR

“Türkiye’nin İzmir şehrinde 2007 yılında Kulak-Burun-Boğaz Tıp Merkezi olarak hizmete açılan ve daha sonra genel hastaneye dönüşerek günümüz itibari ile 17 branşta hizmet veren Ekol Hastanesi, adeta Avrupalıların adresi oldu. KBB, göz ve birçok estetik ameliyatlarla başlayan başarılı operasyonlarına son olarak beyin tümörünün burun deliğinden girilerek alınma işlemini ekleyen ve sağlıkta bir ekol olan Ekol Hastanesi’nde yapılan ameliyatlar, dünyanın dört bir yanında olduğu gibi Avrupa’da da oldukça yoğun ilgi görüyor. Ekol Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Çağlar Çallı, geldikleri noktaya hastanede kullanılan ileri teknolojinin yanı sıra alanında uzman ve başarılı hekimlerle güleryüzlü ve işine dört elle sarılan personeller sayesinde ulaştıklarını belirtti.

ARANAN ADRES OLDU

Baş–boyun tümörleri, guatr ve tiroid cerrahisi, estetik burun ameliyatları ve endoskopik sinüs cerrahisi, kulak mikro cerrahisi ve otoskleroz, bademcik ve geniz eti ameliyatları gibi alanlarda uzun yıllardır başarılı ameliyatlar gerçekleştiren bu alanda uzmanlaşan Doç. Dr. Çallı, ‘KBB konseptimizi saklı tutup tüm branşları hastanemize katarak genel hastaneye dönüşme sürecini tamamladık. Özellikle burun estetiği için Avrupa’dan çok fazla tercih ediliyoruz’ dedi.

Haberin Devamı

10 PROFESÖR, 10 DOÇENT

Ekol Hastanesi Başhekimi KBB Uzmanı Doç. Dr. Çağlar Çallı, ‘Ekol Hastanesi hali hazırda KBB, estetik ve plastik cerrahi, genel cerrahi, göz hastalıkları, göğüs hastalıkları, üroloji, beyin ve sinir cerrahisi, kardiyoloji, nöroloji, psikiyatri, ortopedi ve travmatoloji ve dahiliye başta olmak üzere 17 branşta 10’u profesör, 10’u doçent olmak üzere 100 uzman hekim kadrosu ile hizmet veriyor. 17 yıldır başta İzmir olmak üzere ülkemizden ve Avrupa’dan birçok hastanın tedavisini gerçekleştirdik. Bu anlamda bize güvenerek hastanemizi tercih eden tüm hastalarımıza teşekkür ediyoruz. Bu güvene layık olabilmek adına yeni yatırımlara devam edeceğiz’ dedi.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!