İzmir'e Adalet Mitingi teşekürü

Güncelleme Tarihi:

İzmire Adalet Mitingi teşekürü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2017 14:17

İzmir'e Adalet Mitingi teşekürü

Haberin Devamı

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 25 günlük adalet yürüyüşünün ardından, İstanbul'da yapılan Adalet Mitingi'ne İzmirliler'e teşekkür etti.

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, Adalet Mitingi'nin Türk siyasi tarihinde bir ilk olduğunu ve Türkiye'de 9 Temmuz'dan sonra çok şeyin değişime uğrayacağını öne sürerek, şöyle konuştu:

“Adalet Mitingi'ne katılan milyonlar, parti ayrımı yapmadan adalet ve Türkiye için Maltepe'deydi. Verilen mesaj çok açık, adalet için mücadele neyi gerektiriyorsa yapmaya hazırız. Bu gururu ülkemize yaşatan CHP Genel Başkanımız ve onunla birlikte yolları adalet için arşınlayan tüm vatandaşlarımıza şükranlarımızı ve minnetimi sunuyorum. Tüm dünya, hukuk ve adalet söz konusu olunca Türk halkının hassasiyetini gördü. Genel Başkanımızın başlattığı ve bir halk hareketine dönüşen yürüyüş ve miting, AKP iktidarının yerle bir ettiği itibarımızı yeniden toparlamak için büyük bir adım oldu.  Bu muhteşem yürüyüş ve adalet için yapılan büyük Maltepe mitingi, adalet için, özgürlük için, baskılara son vermek için yapılacak mücadelenin ateşini yakmıştır. Bu mücadele hak, hukuk ve adalet mücadelesidir. Türkiye'de tam olarak adalet hakim kılınıncaya kadar bu mücadele bitmeyecektir."

İZMİR'E ÖZEL TEŞEKKÜR

Adalet Mitingi'ne İzmir'den katılan vatandaşlara teşekkür Güven, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Adalet Mitingi'ne İstanbul dışından yapılan en büyük katılım İzmir'dendi. Hak, hukuku, adalet denince en hızlı refleksi veren İzmir, bu mitinge de gösterdiği katılımla kendi kimliğine yakışanı yapmış ve adaletten yoksun, hak hukuk tanımayan bir yönetim sergileyenlere cevabını bir kez daha vermiştir.  Bir kez daha İzmirli olmaktan, İzmirlilerle yol arkadaşlığı yapmaktan gurur duydum."

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!