İzmir’de de bir eviniz olsun

Güncelleme Tarihi:

İzmir’de de bir eviniz olsun
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2021 19:17

İZMİR Ulukent’te yapımı devam eden Nirvana Suits, lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. Erdemark İnşaat, Katal İnşaat, Zeki Yüksel ve Alaattin Cengiz ortaklığında yapımı devam eden proje, yüzde 50 peşin yüzde 50 taksitle ödeme, yüzde 70’e varan kredi imkanı ve anlaşmalı bankalarla özel faiz oranları gibi seçenekler sunuyor.

Haberin Devamı

 

Nirvana Suits, toplam 3 blok ve 105 daireden oluşuyor. Proje ortaklarından müteahhit Zeki Yüksel, Nirvana Suits’de teknik, mekanik, tesisat ve sıva işlerinin hızla devam ettiğini söyledi, lansmana özel fiyatların da ay sonuna kadar süreceğini dile getirdi. Projenin kaba inşaatını tamamladıkları için konut almak isteyenlere geçen yılın maliyetleriyle ve avantajlı fiyatlarla ödeme imkanı sunacaklarını söylen Yüksel, şöyle devam etti:

İzmir’de de bir eviniz olsun

TESLİM TARİHİ MAYIS 2022

“Egekent metro durağına, çevre yoluna çok yakın, Karşıyaka 15 dakika mesafede bulunan proje aile konseptine sahip. 1+1 bulunmayan projemizde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alacak. 7 bin 500 metrekare arsada yamaç üzerine kurulu ve ferah bir atmosfere sahip. Her dairenin kapalı bir otoparkı var. Projede yüzme havuzu, fitness salonu, çocuk oyun alanları da yer alıyor. Evlerde 1’inci sınıf kaliteli malzeme kullanıyoruz. Bir diğer önemli konu ise zemin kaya olduğu için depreme dayanıklı ve sağlam bir bölgede yer alıyor ve deprem yönetmeliklerine de uygun şekilde inşa edildi. Toplam 50 milyon liralık bir yatırım maliyetine sahip Nirvana Suits’te anahtar teslim tarihini de Mayıs 2022 olarak planlıyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!