İzmir'de cimnastik şöleni

Güncelleme Tarihi:

İzmirde cimnastik şöleni
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2016 16:35

İzmir'de cimnastik şöleni

Haberin Devamı

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)- TÜRKİYE Cimnastik Federasyonu, Gaziemir Belediyesi ve Şavkar Cimnastik Kulübü'nün birlikte düzenlediği Cumhuriyet Kupası Uluslararası Cimnastik Turnuvası, Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda başladı.
Türkiye'nin yanı sıra Bulgaristan, Beyaz Rusya, KKTC, Mısır, Bosna Hersek, Rusya, Kazakistan, Kırgızistan ve Gürcistan'dan 20 kulübe mensup 135 sporcunun katıldığı turnuvayı bu yıl 3'üncü kez gerçekleştirdiklerini belirten Federasyon Asbaşkanı ve Şavkar Cimnastik Kulübü Başkanı İsmail Göktekin, "Organizasyonda çıtayı her yıl yükseltiyoruz" dedi.

Gaziemir Belediyesi'ne de katkıları için teşekkür eden İsmail Göktekin, "Burada podyuma çıkakacak sporcuların 2028 ve 2032 olimpiyatlarında, dünya ve Avrupa şampiyonalarında yarıştıklarında, turnuvamızı unutmayacaklarına inanıyorum" diye konuştu. Pazar günü sona erecek turnuvanın açılışına Gaziemir Kaymakamı Yaşar Dönmez ve Gaziemir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tuncer de katıldı. Cumhuriyet Turnuvası'nın 5 yıl üst üste düzenlenerek Uluslararası Cimnastik Federasyonu (FIG) programına alınması da hedefleniyor.
 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!