İzmir’de başaran her yerde başarır

Güncelleme Tarihi:

İzmir’de başaran her yerde başarır
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2022 13:19

 Bu sene 10’uncu yılını kutlayan ve Türkiye’nin 52 şehrinde 278 lokasyona ulaşan Tavuk Dünyası, 16 restoranla en fazla restoranının bulunduğu dördüncü il olan İzmir’deki yatırımlarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

 

 

 

 

TÜRKİYE yeme-içme sektörünün güçlü markalarından Tavuk Dünyası, stratejik önem verdiği İzmir’deki büyümesine devam ediyor. İzmir’deki ilk restoranını 2012’de açan ve bugün 16 noktaya ulaşan Tavuk Dünyası, 5 yeni lokasyonda daha İzmirlilerle buluşmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki dönemde Gaziemir, Bostanlı ve Çeşme lokasyonlarında restoran açmayı hedefleyen marka, Urla ve Seferihisar bölgelerindeki araştırma çalışmalarına da devam ediyor.

İzmir’de başaran her yerde başarır

Haberin Devamı

BURADA TUTUNMAK ZOR

2022 yılında İzmir’de restoranlarında 1,2 milyonu aşkın misafiri ağırladıklarını söyleyen Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu, “İzmir’de ilk restoranımızı 2012 yılında Optimum Alışveriş Merkezi’nde hizmete açmıştık. Şu anda İzmir’de 11 tanesi franchise olmak üzere toplam 16 restoranımız mevcut. İzmir restoranlarımızın cirosu tüm Türkiye’deki restoranlarımızın yüzde 6,3’ünü oluşturuyor ve 3’üncü sırada yer alıyor. İzmir restoranları aynı zamanda 2 bin 157 kişilik oturum kapasitesiyle de Türkiye’de 2’nci en büyük kapasiteye sahip şehir. Öte yandan İzmir, en fazla restoranımızın olduğu 4’üncü şehir konumunda bulunuyor. Dışarıdan bir markanın İzmir’de tutunması zordur. İzmir’de markanızı oturtup büyüte biliyorsanız Türkiye’nin her yerinde başarılı olursunuz. Ben buna inanıyorum” dedi.

YENİ YATIRIMLAR GELİYOR

İzmir’in bir turizm cenneti ve ülke ekonomisine en fazla katkı sağlayan şehirlerden biri olduğunu aktaran Mumcu, şunları söyledi: “Limanları, kara, hava, deniz yolu alternatifleri ile ticaretin de kalbinin attığı İzmir, ülkemizin batıya açılan kapısı. Aynı zamanda büyük ve köklü üniversitelere ev sahipliği yapması İzmir’e bir öğrenci şehri kimliği de kazandırıyor. Tüm bu stratejik artılarıyla bizim için son derece değerli olan İzmir, yatırımcıların da ilgisini çekiyor. Şu anda 7 farklı yatırımcı sahipliğinde 11 franchise restoranımız bulunuyor. Bu sayı artacak. İzmir bizim de kendi restoran yatırımlarımızı yaptığımız 5 ilimizden biri.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!