İzmir Sağlık-sen’den Başsağlığı Mesajı

Güncelleme Tarihi:

İzmir Sağlık-sen’den Başsağlığı Mesajı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2015 16:04

SAĞLIK-SEN İZMİR ŞUBE BAŞKANI EKREM ÖZDEMİR, ŞIRNAK'IN BEYTÜŞŞEBAP İLÇESİNDE TERÖRİSTLER TARAFINDAN AMBULANSA ATEŞ AÇILMASI SONUCU HAYATINI KAYBEDEN GÖREV ŞEHİDİ ŞEHMUS DURSUN’A ALLAH'TAN RAHMET, AİLESİNE, YAKINLARINA VE TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARINA SABIR VE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ.

Sağlık-Sen İzmir Şube Başkanı Ekrem Özdemir, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde teröristler tarafından ambulansa ateş açılması sonucu hayatını kaybeden görev şehidi Şehmus Dursun’a Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sağlık çalışanlarına sabır ve başsağlığı diledi.
Sağlık-Sen İzmir Şube Başkanı Ekrem Özdemir, ülkemizin dört bir tarafında din, dil, ırk ayrımı yapmaksızın her türlü zorluğa, sıkıntıya rağmen sağlık hizmeti sunmaktan, insanlarımıza yardım elini uzatmaktan başka hiçbir derdi olmayan sağlık çalışanlarına karşı yapılan saldırıların sonuncusu Şırnak Beytüşşebap’ta ambulans çalışanlarına karşı yaşandığını bildirdi.
Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde teröristlerce güvenlik güçlerine yönelik düzenlenen saldırıda yaralılara müdahale etmek için bölgeye giden 112 ekiplerine yapılan saldırı sonucunda ambulans şoförü Şehmus Dursun’un görev şehidi olduğunu belirten Özdemir “En adi şekilde saldırılarına devam eden terör örgütünü ve destekçilerini lanetliyoruz. Şehit edilen askerlerimize ve ambulans şoförümüze Allah’tan rahmet diliyoruz. Yakınlarının ve milletimizin başı sağolsun. Diğer ambulans çalışanlarının ise en kısa zamanda bulunmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.
“SAĞLIK ÇALIŞANLARINA SAHİP ÇIKALIM” ÇAĞRISI
Özdemir, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Tarihte yapılan en büyük, en çetin savaşlarda bile cephelerden yaralıların tahliye edilmesi ve gerekli tedavilerinin yapılması için 1-2 saatlik ateşkeslerin yapıldığı ve sağlık çalışanlarına dokunulmadığı bilinmektedir. Tüm dünyada durum böyleyken sebebi her ne olursa olsun ülkemizde sağlık çalışanlarına, sağlık kurumlarına ve ambulanslara yapılan saldırıları lanetliyor ve tüm sivil toplum örgütlerini, kanaat önderlerini, sağduyulu herkesi ambulanslarımıza, sağlık çalışanlarımıza sahip çıkmaya çağırıyoruz.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!