İzmir hasreti ağır bastı

Güncelleme Tarihi:

İzmir hasreti ağır bastı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2017 09:14

İzmir hasreti ağır bastı

Haberin Devamı

KURDUĞU By Özge Özcan Organizasyon ile İstanbul ve çevresinde önemli etkinliklere imza atan Özge Özcan, anne-baba ve memleket hasreti ağır basınca soluğu İzmir'de aldı.

İstanbul başta Türkiye'nin birçok yerinde, 1 kişilik VİP organizasyonlar, 10 bin kişilik yemekler, düğün, nişan, söz, kına, sünnet, doğum günü, ev, yazlık bahçe ve çiftliklerde organizasyonlar gerçekleştiren Özge Özcan, bundan böyle İzmir merkezli olarak Türkiye'nin her yanında, keyifli davetler planlamayı ve yaşatmayı sürdürecek. By Özge Özcan Organizasyon'nun 2010 yılında kurulan bir aile şirketi olduğunu belirten Özge Özcan, düğün ve kurumsal davetlerle ilgili her türlü isteklere tek bir çatı altında cevap verebilmenin, haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. Özge Özcan, "İstanbul'da olduğu gibi İzmir'de de gelin isterse atölyeye girerek gelin buketini kendisi hazırlayabilecek, anne gelip bebek odasını tasarlayabilecek. Firmalar ürün tanıtım etkinliklerinde bizi çözüm ortağı olarak tercih edebilecek. Etkinliklerde plastik sandalye kullanılmazken, giydirme de kaliteli kumaş kullanılacak, müşteri bütçesine uygun ama kaliteli şıklıkta uygulamalar yapılacak. Açılışlara ekipman ve catering desteği vereceğiz ve 200- 250 kişiye kadar etkinliklerde Ege mezeleri ev yapımı olarak sunulacak" dedi.

By Özge Özcan'ın bir diğer hedefi ise uluslararası bir organizasyon olan Dünya Offshore Şampiyonası'nı İzmir'de gerçekleştirmek. Işıklar Holding tarafından Dünya Offshore 225 şampiyonası ile ilgili gerekli makamlarla görüşme ve bu organizasyonu düzenleme yetkisinin kendilerine verildiğini belirten Özge Özcan, tarih ile ilgili olarak Çeşme ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ile irtibata geçtiklerini ve görüşmelerin devam ettiğini açıkladı.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!