İsmail Babayev haberleşme sistemini İzmir'de kuracak

Güncelleme Tarihi:

İsmail Babayev haberleşme sistemini İzmirde kuracak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2020 19:40

Toplumsal ve ekonomik hayatı felç eden pandemi sürecine rağmen Azerbaycanlı iş insanı İsmail Babayev, Türkiye'ye çok ses getirecek bir yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

İzmir’i üs bölgesi olarak seçen Babayev, yeni yıl ile birlikte 10 Milyon Dolarlık bütçe ile şifreli ve kriptolu haberleşme sistemini kurmak için start veriyor.
Azerbaycan’da yaptığı yatırımlar ve faaliyetler ile isminden sıklıkla söz ettiren iş insanı İsmail Babayev İzmirli bir yazılım şirketi ile anlaştı. Proje ile gerçek anlamda güvenilir olan şifreli ve kriptolu haberleşme artık hayal olmaktan çıkıyor. İş insanı anlaştığı yazılım şirketi ile beraber harekete geçtiklerinin sinyallerini kamuoyuna duyurdu. Proje için 10 Milyon Dolarlık bütçe ayıran Babayev, startı İzmir’den veriyor. Yazılımın bitmesiyle birlikte sistemin ilk etapta resmi ve devlet kurumlarında kullanılması için çalışma yapacaklarını da belirten Babayev, “Türkiye’de olmayan bir şeyi yapmak istiyorum. Bunu da İzmir’den başlatıyoruz. Yeni yıl ile birlikte çalışmalarımız başlayacak” dedi.

Haberin Devamı

İsmail Babayev haberleşme sistemini İzmirde kuracak

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!