İlk madalyalarını aldılar

Güncelleme Tarihi:

İlk madalyalarını aldılar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2016 09:58

İlk madalyalarını aldılar

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Bodrum ilçesindeki Atatürk İlkokulu birinci sınıf öğrencileri 7 yaşındaki Karya Akgün ile 7 yaşındaki Jasmin Nur Wunderlich, İzmir'de düzenlenen atletizm oyunlarında birinci olarak madalya sevinci yaşadı.

Geçen 29 Nisan'da İzmir Atatürk Stadı Seha Aksoy Atletizm Pisti'nde, İzmir Mersinli Lions Kulubü tarafından Naili Moran BEBESTAD 4. Atletizm Oyunları'na Bodrum Atatürk İlkokulu birinci sınıf öğrencileri Karya Akgün ile Jasmin Nur Wunderlich de katıldı. Her ikiside bir yıl önce spora başlayan iki öğrenciden Akgün, durarak uzun atlama ve bayrak yarışı, Wunderlich ise top atma ve slalom yarışlarında 7-8 yaş grubu müsabakalarında birinci oldu. İki öğrencinin oyunlardan, madalyayla dönmeleri okullarında ve bodrum'da sevinçle karşılandı.

İki küçük sporcunun antrenörü Selma Akgün, şimdi 5 Haziran'da Marmaris'te yapılacak yarı maraton yarışlarına hazırlandıklarını belirterek, "Karya ve Jasmin 500 metre yol yarışında mücadele edecekler. Henüz 7 yaşında olmalarına rağmen her ikisi de katıldıkları ilk müsabakalarında madalya sevincini yaşadılar. Bir yıldır yaptıkları çalışmalar boşa gitmedi. Asıl hedefimiz her ikisinin de önce küçükler ardından yıldızlarda milli takımda ülkelerini temsil etmelerini sağlamak" dedi.

Yaşar ANTER / İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!