Hoşgeldin 2021

Güncelleme Tarihi:

Hoşgeldin 2021
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2021 08:41

Pandemi 2020’de pek çok farklı sektörde önemli ekonomik sıkıntılara ve istihdam kayıplarına neden olurken, aşı alanındaki gelişmelerle birlikte gözler 2021 verilerine çevrildi.

Haberin Devamı

Bodrum ve Milas iş dünyası temsilcileri, 2021 beklenti ve öngörülerini paylaştı. 2020’nin pandemi ve ekonomide yaşanan iniş çıkışlar nedeniyle çok zor bir yıl olarak tarihe geçtiğine işaret eden iş insanları 2021’nin ‘toparlanma yılı’ olacağı görüşünde hemfikir. Daha güçlü bir ekonomi için sektörlere sağlanacak teşviklerle üretimin sürdürülebilir hale getirilmesi gerektiği konusunda birleşiyorlar.

TOPARLANMA YILI OLACAK

2021’in salgına karşı aşılamayla toplu bağışıklığın önem kazandığı bir yıl olacağına inançlarını dile getiren iş dünyası temsilcileri, “İkinci yarıdan itibaren daha rahat bir ekonomik ortam bizi bekliyor. 2021’de yüzde 4’lük büyüme öngörülüyor. ‘Reform dönemi’ olarak da adlandırılan bu süreçte sadece şirketlerimizin salgından sağ çıkması değil, bu çıkışın yüksek rekabet gücüyle olması sağlanmalı” diyor.

Haberin Devamı

Hoşgeldin 2021

NİSANDAN SONRA PATLAR

Başkan Ahmet Aras da aşı uygulamasının yayılmasıyla birlikte nisandan sonra hayatın yavaş yavaş normale girmesini beklediğini ifade etti. Aras, “2021 için Bodrum’a ciddi talep görünüyor. Rusya, Ukrayna ve Balkanlar’dan gelecekler. İnsanların bu kadar baskı altında kaldığı bir dönemden sonra sezon patlaması yaşanabileceğini düşünüyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!