Her çocuk bir mücevher her mücevher bir umut

Güncelleme Tarihi:

Her çocuk bir mücevher her mücevher bir umut
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2022 17:14

GRADİVA Mücevher, Ege Çağdaş Eğitim Vakfı (EÇEV) işbirliğiyle ‘Ozan Çoban ile Müzikli Söyleşileri’ni İzmirli çocuklarla buluşturdu.

Haberin Devamı

 

Çok sayıda öğrenci ve velinin yanı sıra protokolden isimlerin de katıldığı etkinlik, EÇEV Altındağ ve Işıkkent Eğitim Kampüsü ile EÇEV Yamanlar ve Ekin Koleji’nde düzenlendi.
Gradiva Mücevher Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Gezmez, “50 yılı aşkın bir süredir mücevher tasarımı ve üretimi yapan köklü bir kurumuz. Pırlanta, safir, yakut gibi ‘doğanın mucizeleri’ olarak adlandırdığımız değerli taşların işlenmesiyle her biri birbirinden özel mücevherlere hayat kazandırıyoruz. Aslında, doğanın bizlere armağan ettiği ‘cevherleri’ en özel şekilde biçimlendirerek onları ölümsüz kılıyoruz. Her yıl mücevherlerimizi Türkiyemiz’in dışında dünyanın farklı ülkelerine ihraç ediyor, oradaki mücevher severlerle buluşturuyoruz. 1969’da temellerini attığımız Gradiva ve 2021’de hayata geçirdiğimiz Gilda by Gradiva markalarımızla dünya markaları olma yolunda ilerlemek ve ülkemizin ismini kıtalar arası duyurmak için çok çalışıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Her çocuk bir mücevher her mücevher bir umut

MÜZİK İNSANLIĞIN ORTAK DİLİ
Gezmez, şöyle devam etti: “Bizler için bir çocuk, dünyaya gözlerini açtığı ilk andan itibaren işlenmemiş bir cevherdir. Eşsizdir, özeldir. Bu cevheri paha biçilemez bir mücevhere dönüştürmek ise öncelikle ailede başlayan, ardından öğretmenler ve toplumun katkılarıyla devam eden bir süreçtir. Gradiva olarak bizler, çocuklarımızın bu süreçte en iyi şekilde eğitim görmesi ve birer mücevher gibi ışıldamaları adına işbirliği içinde olduğumuz kurumlarla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. EÇEV’le başlattığımız ‘Her Çocuk Bir Mücevher, Her Mücevher Bir Umut’ projemiz çerçevesinde her yıl çocuklarımızın geleceğine destek olmaya devam ediyoruz ve birlikte sosyal sorumluluk projelerine imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Unutmayalım ki bir çocuk yetişir, dünya değişir! Atatürk bunun en büyük örneğidir.” 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!