Her basamak umut

Güncelleme Tarihi:

Her basamak umut
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2024 16:35

LÖSEV'in 25 yılı anısına, İzmir Konak Metrosu'nun merdivenleri turuncu renge boyandı. Turuncu basamaklar, LÖSEV'in her bir çocuğunun cesaretini, dayanışmasını ve başarılarını simgeliyor.

Haberin Devamı

 

LÖSEV'in, lösemi ve kanser gibi kan hastalıklarıyla mücadele eden çocuklara ve ailelerine sunduğu destek, Türkiye genelinde binlerce yaşamı etkiledi. Vakfın 25. yılıyla ilgili yapılan açıklamada, “25 yıl boyunca, LÖSEV ailesi, umudu yeşertti ve milyonlarca gülümsemeyi mümkün kıldı. İzmir Konak Metrosu'nun merdivenlerinin turuncuya boyanması, LÖSEV'in 25 yılını vurgulamanın bir simgesi olarak ortaya çıktı. LÖSEV'in çocukları ve gönüllüleri LÖSEV'in 25. yıl logosu ve başarı hikayesini merdivenlere işledi. İzmir Metro A.Ş'nin alan tahsisi ile LÖSEV tarafından gerçekleştirilen sosyal sorumluluk çalışması, LÖSEV'in önemli misyonuna destek olmanın yanı sıra, toplumda farkındalık yaratma amacını da taşıyor” denildi.

Haberin Devamı

Her basamak umut

İYİLİK İÇİN ÇAĞRI

“Turuncu basamaklar, LÖSEV'in her bir çocuğunun cesaretini, dayanışmasını ve başarılarını simgeliyor” sözleriyle devam eden açıklamada şöyle son buldu: “Her adım, binlerce hikayenin bir parçası ve umudun bir sembolü olarak görülüyor. LÖSEV'le 25 Yıl, sadece bir geçmişe bir bakış değil, gelecekte daha fazla umut ve iyilik için bir çağrıdır. İzmir Konak Metrosu'nun turuncu basamakları, bu çağrının bir parçası ve binlerce hikayenin anıtıdır.”

 

HEDİYE ÇİÇEKLER

HASTA ÇOCUKLARA

AYDIN’da Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, yerel seçimlerin ardından kendisine hediye edilen çiçekleri satılması için Seferihisar LÖSEV Doğal Ürünler Çiftliği’ne bağışladı. Bağışlanan çiçeklerden elde edilecek gelir Lösemili Çocuklar Vakfı’na (LÖSEV) aktarılacak. Kıvrak, “Değerli hediyelerinizle çocuklarımıza umut olduğunuz için ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!