Hem destinasyonlar hem de kapasite artıyor

Güncelleme Tarihi:

Hem destinasyonlar hem de kapasite artıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2022 15:54

Max Kownatzki, “Amacımız, dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilere zengin tarihi, kültürel mirasları ve eşsiz doğasıyla İzmir’in ideal bir tatil destinasyonu olduğunu göstermek” dedi.

Haberin Devamı

 

TÜRK Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, kapasite ve frekans artışıyla İzmir’in ana taşıyıcısı olarak konumunu güçlendiriyor. Hava yolu şirketi, bu yıl 8 yeni rota ve ek 4000 uçuşla İzmir hattında en geniş uçuş ağına ulaşmayı hedefliyor. SunExpress CEO’su Max Kownatzki, “İzmir, bizim evimiz. İzmir’in ana taşıyıcısı olarak, İzmir’i dünyaya bağlamaya ve hem İzmir’e hem de Ege turizmine ve ekonomisine katkıda bulunmaya devam ediyoruz. Kapasite ve frekans artışının yanı sıra ilave yeni destinasyonlar sunarak İzmir’e ve Türkiye’ye en fazla turist getiren bir numaralı tatil hava yolu olma hedefimize doğru ilerliyoruz” dedi.

Hem destinasyonlar hem de kapasite artıyor

Haberin Devamı

50 NOKTAYA DİREKT UÇUŞ
Max Kownatzki, “İzmir’i hem iç hem de dış hatlarda en çok noktaya bağlayan havayolu şirkti olarak, İzmir’den 18 ülkede 50 destinasyona direkt uçuş düzenliyoruz. Bu yaz İzmir’den Adana, Antalya, Bodrum, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, Hatay, Kars, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Trabzon, Van ve yakın zamanda eklenen yeni noktası Mardin olmak üzere Türkiye’nin 15 kentine uçuyoruz. İzmir hattına eklenen yeni uluslararası destinasyonlar arasında ise Beyrut, Milano, Nantes, Manchester, Tel Aviv, Budapeşte, Üsküp yer alıyor” diye konuştu.

YIL BOYU ZİYARET OLSUN
Kownatzki, şöyle devam etti:
“Türkiye’nin turizm elçisi misyonuyla hareket eden bir hava yolu olarak amacımız, dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilere zengin tarihi, kültürel mirasları ve eşsiz doğasıyla İzmir’in ideal bir tatil destinasyonu olduğunu göstermek. İzmir’in sadece yaz aylarında değil her mevsim sunacağı çok şey var. Turizmi, güneş ve plaj tatilinin ötesine taşıyarak İzmir’i yıl boyunca ziyaret edilen bir şehir haline getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”


TANITIM ÇALIŞMALARINA DA DESTEK
MAX Kownatzki, “PANDEMİ boyunca alınan hijyen ve emniyet önlemleri çerçevesinde İzmir’in güvenli seyahat için en cazip adreslerden biri olduğunu göstermek amacıyla Almanya’nın önde gelen turizm acentelerini İzmir’de ağırladık” diyen Max Kownatzki, “İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Vakfı ortak çalışmasıyla İzmir’i dünyanın dört bir yanına tanıtmak amacıyla hayata geçirilen ‘Visit İzmir’ mobil uygulamasına da sponsor olduk. Bu yıl hayata geçirilen directizmir.com projesine de destek veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!