Hakkı Atila: “Teşkilatımın Teveccühüne Güveniyorum”

Güncelleme Tarihi:

Hakkı Atila: “Teşkilatımın Teveccühüne Güveniyorum”
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2015 17:03

AK PARTİ İZMİR 2. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI HAKKI ATİLA, PAZAR GÜNÜ YAPILACAK TEMAYÜL YOKLAMASI ÖNCESİNDE, PARTİSİNİN BAYRAKLI İLÇESİNDEKİ ÇAY MAHALLE TEŞKİLATI ÜYELERİYLE SABAH KAHVALTISINDA BİR ARAYA GELDİ.

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adayı Hakkı Atila, Pazar günü yapılacak temayül yoklaması öncesinde, partisinin Bayraklı ilçesindeki Çay mahalle teşkilatı üyeleriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi.
AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adayı Hakkı Atila, yarın gerçekleştirilecek temayül yoklaması öncesinde, teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor. Bayraklı ilçesindeki Çay mahalle teşkilatı üyeleriyle kahvaltı da bir araya gelen Atila, burada yaptığı konuşmada, temayül yoklamasında teşkilat mensuplarının teveccühüne güvendiğini ifade etti. Atila, "Kendilerine yardımcı olacağıma, teşkilatlarımla iç içe çalışacağıma dair söz verdim. Bu sözü herkes verir ama artık bu sözü kimlerin tutacağını teşkilatımız da vatandaşımız da karşısındakinin gözüne bakınca anlıyor. Ben ziyaretlerimde kendimi anlattığıma, onların da beni anladığına inanıyorum. İnşallah temayül yoklamasından iyi bir sonuçla çıkacağıma inanıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da gençlik kollarında başladı. Teşkilatın tozunu yutmayan, teşkilatta koşuşturmayan bir yere varamaz. Ülke hizmetinde bir yere varabilmek için teşkilatlarda koşuşturmak gerekiyor, ben bunun bilinciyle hareket ettim. Mahalle teşkilatından başladım, tepeden gelmedim. Teşkilatın içinden gelen biri olarak, teşkilatın teveccühüne güveniyorum" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!