Güzellik ve estetikte 30 yıllık tecrübe: Essi

Güncelleme Tarihi:

Güzellik ve estetikte 30 yıllık tecrübe: Essi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2023 16:22

Türkiye’nin güzellik ve estetik sektöründe hizmet veren en köklü firması Essi Güzellik ve Estetik Grubu, 1994’te kurulduğundan beri sektördekiiddiasıyla tüm İzmirlilerin ve son 10 yılda Türkiye’nin bildiği bir marka haline geldikten sonra, bu iddiasını sağlık turizmi alanında da ilerletiyor.

Haberin Devamı

İZMİR Alsancak’ta hizmet veren Özel Essi Nişantaşı Polikliniği, tam teşekküllü saç ekim ameliyathanelerinde deneyimli kadrosuyla Safir FUE ve DHI (Tıraşsız Saç Ekimi) yöntemleri ile modern teknolojinin son imkanlarından yararlanarak hem yerli hem de yabancı hastalarını ağırlıyor. İngiltere’de ofisi bulunması dolayısıyla ağırlıklı olarak İngiliz hastaları ağırlayan Özel Essi Polikliniği, İzmir’in en çok saç ekim hastası ağırlayan kliniği olarak hizmet veriyor.

ULUSLARARASI TANINIRLIK

Sağlık turizmi alanında yatırımlarına A Grubu Turizm Acentesi’ni de ekleyerek İngiltere ve Almanya başta olmak üzere tüm dünyadan hastaları ağırlayan Essi, plastik cerrahi operasyonları, diş tedavileri ve obezite cerrahi alanlarında da Türkiye’nin önde gelen hekimleriyle yaptığı işbirliği sayesinde uluslararası alanda tanınan bir marka haline geldi.

Haberin Devamı

SEKTÖRDE LİDER KONUMDA

Essi Güzellik ve Estetik Grubu’nun Kurucusu ve Genel Müdürü Zübeyde Nacar, şirketin hedefleri hakkında şu açıklamayı yaptı: “İzmir’i sağlık turizmi alanında İstanbul’un alternatifi haline getirmek için çalışıyoruz. Sağlık turizmi, Türkiye’nin önemli bir sektörü haline geldi ve biz de bu alanda öncü konumumuzu sürdürmek istiyoruz. Hasta memnuniyeti ve kalite odaklı hizmet anlayışımız sayesinde Essi Güzellik ve Estetik Grubu, sektörde lider konumunu korumakta ve uluslararası alanda tanınan bir marka haline gelmektedir.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!