Göztepe'den Umut hamlesi

Güncelleme Tarihi:

Göztepeden Umut hamlesi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2016 12:45

Göztepe'den Umut hamlesi

Haberin Devamı

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)- VARTAŞ Elazığspor'dan Togolu orta saha oyuncusu Prince Segbegia ve Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi Anorthosis Famagusa FC'den Fransız stoper Leo Schwechlen'i kadrosuna katan Göztepe, Osmanlıspor'un genç golcüsü Umut Nayir'in de işini bitiriyor.
Teknik direktör Okan Buruk'un transfear listesinde yer alan genç futbolcu için Osmanlıspor'la temasa geçen yönetimin kulüple her konuda anlaşma sağladığı ve Umut'un 1 yıllığına kiralanacağı öğrenildi. Geçen sezonu Yeni Malatyaspor'da kiralık olarak geçiren Umut da Göztepe ile görüştüğünü doğruladı. 
Sarı kırmızılı takıma transfer olduğu takdirde katkı sağlayacağına inandığını belirten 23 yaşındaki forvet oyuncusu, "Göztepe büyük bir camia. Orada önemli işlere imza atabilirim" dedi.
Futbola İstanbul'da Albayrakspor'da başlayan Umut Nayir, 2012'de Ankaragücü'nde profesyonel oldu. 2014-2015 sezonunda Osmanlıspor'a tranfer olan genç futbolcu, Süper Lig'de 7, PTT 1'inci Ligi'nde 35, 2'nci Lig'de de 52 maça çıkarak toplamda 37 gol kaydetti.
Bu aada Göztepe'nin Umut'un yanı sıra Osmanlıspor'dan Galip Güzel, Ahmet Kesim, Caner Arıcı ve Bilal Aziz'le de temaslarını sürdürdüğü öğrenildi. 

Fotoğraflı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!