Göztepe'de Vleminckx ayrılmak için 300 bin Euro istiyor

Güncelleme Tarihi:

Göztepede Vleminckx ayrılmak için 300 bin Euro istiyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2016 15:16

Göztepe'de Vleminckx ayrılmak için 300 bin Euro istiyor

Haberin Devamı

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)- GÖZTEPE yönetimi, göndermek için aylardır uğraştığı Björn Vleminckx'te bir şok daha yaşadı. Kendisi gibi kadroda düşünülmeyen ve Erzurum Palandöken kampına götürülmeyen Leroy George ve Nahir Besara ile birlikte Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren golcü futbolcu, Belçika 2. Lig kulüplerinden gelen hiçbir teklifi kabul etmedi. 2017'ye kadar mukavelesi bulunan Vleminckx, ayrılmak için sözleşmesinde yazan 300 bin Euro garanti ücretin tamamını peşin istediğini yönetime bildirirken, bu rakamda indirime gitmeyeceğini söyledi.
Vleminckx gibi kadroda düşünülmeyen Giray Kaçar'la güçlükle anlaşıp yollarını ayıran yönetimin Belçikalı golcüyü nasıl ikna edeceği merak konusu oldu. Başkan Mehmet Sepil'in 31 yaşındaki futbolcunun menajeriyle bir araya gelmek istediği ancak menajerinin "300 bin Euro verin, sözleşmeyi feshedelim. Aksi takdirde kalır ve bu parayı yine alırız. Vleminckx bu parayı başka kulüpte bulamaz" diyerek pazarlığa bile yanaşmadığı kaydedildi. Geçen sezon Göztepe'de maç başı ücretlerle birlikte 1.4 milyon TL kazanan Björn Vleminckx, 25 maçta 4 gol atabildi. 
KONE İMZAYA GELDİ
GÖZTEPE'nin aylardır peşinde koştuğu golcü Famoussa Kone, İzmir'e geldi. Fransa'nın Bastia takımıyla sezon başı hazırlık kampına katıldıktan sonra sözleşmesini fesheden 22 yaşındaki futbolcunun sağlık kontrolünden geçip sözleşme imzalayacağı ardından Erzurum kampına dahil olacağı belirtildi. Teknik Direktör Okan Buruk, Malili golcünün yarın akşam idmanında takıma katılacağını söyledi. İzmir ekibi geçen sezon kiralık olarak kadrosunda yer alan Başakşehirli stoper Gençer Cansev'le de anlaşma aşamasında. 
GÖKHAN GAZİANTEPSPOR'DA 
GEÇEN sezon Süper Lig ekibi Kayseri Erciyesspor'dan Göztepe'ye büyük umutlarla gelen kaleci Gökhan Değirmenci, Gaziantepspor'la prensipte anlaştı. Sarı-kırmızılılarla hiçbir bağı kalmayan deneyimli file bekçisinin Gaziantepspor'la 2 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi. Annesi Hatice Değirmenci'nin hastalık süreci ve ardından vefatı yüzünden zor bir sezon geçiren Gökhan, 34 haftanın 15'inde Göztepe'nin kalesini korudu. Göz-Göz, Gökhan'ın yerine Beşiktaş'ın genç kalecisi Günay Güvenç'i transfer etmişti. 

  
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!