Göztepe Doğa'yı istedi

Güncelleme Tarihi:

Göztepe Doğayı istedi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2016 11:20

Göztepe Doğa'yı istedi

Haberin Devamı

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)- TÜRKİYE 1'inci Lig takımlarından Göztepe rotayı, geçen sezon Gençlerbirliği'nde forma giyen Doğa Kaya'ya çevirdi. Başkent ekibinden ayrılan ve bonservisi elinde olan Doğa ile görüşen yönetim, 32 yaşındaki futbolcuya yıllık 500 bin TL teklif ettiği öğrenildi.
Göztepe'nin önerdiği rakamı düşük bulan tecrübeli oyuncunun, "Ben Süper Lig futbolcusuyum. Takımda en yüksek ücret kime ödeniyorsa, aynısını isterim" dediği belirtildi. Taraflar arasında görüşmeler devam ederken, Doğa'nın Türkiye 1'inci Lig'den başka kulüplerden de teklif aldığı kaydedildi.
Forvet arayışını da sürdüren Göztepe, Teknik Direktör Okan Buruk'un ısrarla istediği Dinamo Bükreşli Harlem Gnohere'yi ikna etmeye çalışıyor. Gnohere'nin aradıkları tipte bir golcü olduğunu dile getiren Buruk, "Şu an itibarı ile maliyeti biraz yüksek. İstediğimiz şartların oluşabilmesi için çalışıyoruz. Gnohere gelirse gol bölgelerindeki sıkıntımız sona erer" diye konuştu.
Bu arada geçen sezon takımda kiralık oynayan Medipol Başakşehirli stoper Gençer Cansev'le anlaşan yönetimin, bu oyuncuya imza attırdığı takdirde savunmanın genç ismi Fatih Kurucuk'u kiraya vereceği bildirildi.

 
 
 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!