Göztepe-Altınordu maçından notlar

Güncelleme Tarihi:

Göztepe-Altınordu maçından notlar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2017 20:59

Göztepe-Altınordu maçından notlar

Haberin Devamı

Onur ATIŞ/İZMİR, (DHA) - İZMİR'i 14 yıl aradan sonra Süper Lig'de temsil edecek Göztepe, yenilenmiş kadrosuyla ilk kez taraftarının huzuruna çıktı.
Teknik Direktör Tamer Tuna, Altınordu ile oynanan özel karşılaşmada, yeni transferler Beto, Sabri, Peybernes, Hakan, Rotman, Castro, Scarione, Gouffran ve Ghilas'ı on birde görevlendirirken, eski oyunculardan sadece Jahovic ve Tanju seremoniye çıktı. Yine takıma sezon başı katılan Ngando, Enes, Doğanay ve Serkan ise yedek soyundu. Eskilerden kaleciler Günay, Yavuz ve Eren'in yanı sıra Segbefia, Halil, Tayfur, Gökay, Schwechlen de kafilede yer aldı. Göztepe gün içinde, Schwechlen ve Segbefia ile yollarını ayırdığını açıklamıştı. Gençlerbirliği'nden gelen orta saha oyuncusu Selçuk hafif sakatlığı nedeniyle riske edilmezken, Galatasaray'dan transfer edilen sağ bek Sabri, kaptan olarak sahaya çıktı. Sabri, saha ortasına gelip taraftara üçlü çektirdi.
Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu da Eskişehirspor'dan kadroya dahil edilen orta saha Murat ile Almanya'nın Münster takımından alınan golcü Mirkan'ı on birde görevlendirdi. İzmir'deki ilk maçta Göztepeli ve Altınordulu futbolseverler takımlarını yalnız bırakmadı. Göz-Göz'e gönül verenler kapalının solunda ve açık tribünde otururken, Altınordulu futbolseverler ise kapalı tribünün sağından müsabakayı takip etti. Göztepeli taraftarlar maçtan önce Tamer Tuna ve futbolcuları tek tek tribünlere çağırıp, takıma sevgi gösterilerinde bulundu. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil de maçı izledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!