Gezgin "Ferzan Yapkuöz" - Eğlencenin adresi Alaçatı

Güncelleme Tarihi:

Gezgin Ferzan Yapkuöz - Eğlencenin adresi Alaçatı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2023 15:00

Her yıl binlerce yerli ve yabancı turist, mavi suları, güzel kumsalları ve göz dolduran tarihi yapılarıyla Çeşme ve Alaçatı’yı tercih ediyor. Neden mi?

Haberin Devamı

 

Gezgin Ferzan Yapkuöz - Eğlencenin adresi Alaçatı

UZUN bayram tatili süresince birçok tatilcinin gözdesi yine Çeşme ve Alaçatı oldu. Otellerde yer kalmadı, rezervasyonlar doldu taştı. Özellikle yerli turistler, tatil sürelerini uzatarak bu bölgelerde güzel zaman geçirmeye devam etti. Yüksek doluluk oranlarına rağmen Çeşme ve Alaçatı hala keyifli bir tatil imkanı sunmaya devam ediyor. Bölgenin eşsiz doğasını keşfetmek, güneşin tadını çıkarmak ve geleneksel lezzetleri denemek için birçok imkan bulunuyor. Ayrıca, tarihi ve kültürel zenginliklerini de keşfetmek için geziler düzenlemek mümkün.
Müzik yasağının ülke genelinde kalkması gece mekanları ve eğlence severler içinde müjde niteliğinde oldu. Tabii bu, ‘müziğin sesini aç bangır bangır çalsın’ anlamına gelmiyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın sıkı denetimleriyle kimseyi rahatsız etmeden yasa sınırları içinde müzik ve eğlence devam etmeli.
Ben de bu sayıda müzik ve eğlence sektöründen haberlerle karşınızdayım. Tüm ünlü isimlerin sahne aldıkları mekanları ve açıkhava konserlerini tek bir sayfaya toplamaya çalıştım. Hangi ünlü hangi tarihte nerede olacak? Tarzınıza ve müzik zevkinize göre seçenekleri sıralamaya gayret gösterdim. Her 15 günde bir bu sayfadan size rehberlik etmeye çalışacağım. Eğlenceli yaz gecelerine hazır olun.

Haberin Devamı

 
Ebru Gündeş ilk kez Günay’da

İLK olarak Günay Restoran’dan başlamak istiyorum. Çeşme’de oldukça iddialılar. Ebru Gündeş başta olmak üzere Funda Arar, Mahsun Kırmızıgül ve Sıla gibi isimler birkaç kez sahne alacak. ‘Tarihleri not edin’ derim.

Bugün Funda Arar
Yarın Sıla
13 Temmuz Perşembe Ebru Gündeş
14 Temmuz Cuma Ebru Gündeş
15 Temmuz Cumartesi Mahsun Kırmızıgül
21 Temmuz Cuma Sıla
22 Temmuz Cumartesi Ebru Gündeş
23 Temmuz Pazar Ebru Gündeş

 
Cahide yine dolu dolu

ÖZELLİKLE İstanbul gece hayatında dans şovlarıyla meşhur bir mekan olan Cahide Alaçatı’ta yaz programı oldukça yoğun. Alaçatı’da eğlenceli yaz gecelerine hazır olun! Mekan, Özcan Deniz’den Derya Uluğ’a kadar birçok sanatçıyı ağırlamaya hazırlanıyor. Müzik zevkinize göre istediğinizi tercih edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Bugün Serkan Kaya
Yarın Özcan Deniz
9 Temmuz Pazar Derya Bedavacı
10 Temmuz Pazartesi Cahide Show
11 Temmuz Salı Derya Uluğ
12 Temmuz Çarşamba Melek Mosso
13 Temmuz Perşembe Alya
14 Temmuz Cuma Serkan Kaya
15 Temmuz Cumartesi Özcan Deniz
16 Temmuz Pazar Derya Bedavacı
17 Temmuz Pazartesi Cahide Show

 
Şerefe’ye buyrun

EĞLENCENİN bir diğer adresi ise Şerefe Alaçatı... Ebru Yaşar’dan Gülben Ergen’e, İrem Derici’den Serdar Ortaç’a kadar birçok ünlünün parçalarına eşlik edebilir, gönlünüzce eğlenebilirsiniz. Şerefe Alaçatı tarihleri şöyle:

Bugün Zara & Özgür Çoban
Yarın Gülben Ergen
9 Temmuz Pazar Özgür Alter
12 Temmuz Çarşamba Ayçin Aşan
13 Temmuz Perşembe Serdar Ortaç
14 Temmuz Cuma İrem Derici
15 Temmuz Cumartesi Cem Belevi
19 Temmuz Çarşamba Merve Özbey

Haberin Devamı

 
Jolly Joker’de yıldızlar geçidi

BİR diğer canlı müzik mekanı da Jolly Joker Alaçatı... Orada da birçok ünlü yaz boyunca canlı performanslarını sergileyecek.

Bugün Melek Mosso
Yarın Hakan Altun
14 Temmuz Cuma Yaşar
15 Temmuz Cumartesi Soner Sarıkabadayı
21 Temmuz Cuma Melek Mosso

 
Unutulmaz açıkhava konserleri

VE tabii yazın olmazsa olması açıkhava konserleri. Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda her yıl birçok ünlü isim unutulmaz konserler veriyor. Temmuz ayı için listeyi paylaşıyorum.

Bugün Kenan Doğulu
Yarın Dolu Kadehi Ters Tut
13 Temmuz Perşembe Yekyll & Hyde
14 Temmuz Cuma Buraya
15 Temmuz Cumartesi Ferhat Göçer
20 Temmuz Perşembe Karsu (TEV yararına)
21 Temmuz Cuma Erol Evgin

Haberin Devamı

 
Plaj partileri kaçmaz

SON olarak birçok plaj partileri, DJ performansları da mevcut... Bir sonraki sayıda onlara da değineceğim.

 
Kendinizi şımartın

KONAKLAMA konusunda Çeşme ve Alaçatı zengin seçenek sunuyor. Alaçatı’da mutlaka bir butik otelde konaklayın. Tarihi evlerde veya restore edilmiş binalarda hizmet veren butik oteller, misafirlere sıcak ve samimi bir atmosfer sunuyor. Konuklar güzel bahçelerin keyfini çıkarabilir, yöresel lezzetleri tadabilir ve kendilerini konforlu hissedecekleri bir konaklama deneyimi yaşayabilirler. Ayrıca, Çeşme ve Alaçatı’da özel kiralık villalar da bulunuyor. Özellikle büyük aile veya arkadaş grupları için ideal olan bu villalar, özel havuz, barbekü alanı, jakuzi gibi imkanlar sunarak tatilcilerin kendilerini özel hissetmelerini sağlıyor. İşte size önerebileceğim bu butik otellerden birkaçı...

Haberin Devamı

BUTİK OLSUN, ÖZEL OLSUN
İlk olarak geçtiğimiz yıl kapılarını açan Monreve Alaçatı’dan söz edeyim. Sevgili Merve Arkas’ın da yakından ilgilendiği, her türlü ayrıntıyı düşündüğü manzaralı cumbaları, sanatla iç içe odaları, yeni lezzetleri keşfedeceğiniz şık restoranı ile misafirlerini ağırlıyor.
Bir başka butik otel ise Alaçatı’da henüz çok yeni açılan 7 odalı KesteIINN. Her bir odasında antika eşyaların yanı sıra Bedri Rahmi Eyüboğlu, Abidin Dino gibi sanatçıların eserleri konuklara eşlik ediyor.

Gezgin Ferzan Yapkuöz - Eğlencenin adresi Alaçatı

Gezgin Ferzan Yapkuöz - Eğlencenin adresi Alaçatı

Gezgin Ferzan Yapkuöz - Eğlencenin adresi Alaçatı



10 odalı iki özel konaktan oluşan Alakapı Butik Otel’de Alaçatı taş evi deneyimi yaşayabilirsiniz. Kendisine ait havuzları olan ve etrafı tamamen taş duvarla çevrili otelin ürünleri kendi bostanlarından taze olarak hazırlanıyor.
İzmir’de iki şubesi bulunan, Alaçatı’nın en yeni mekanı North Pier’s Avlu’dan da bahsetmek istiyorum. Karmaşa ve kalabalık sevmeyen misafirler için ideal bir mekan. Oldukça geniş ve ferah bir alanda daha sakin, huzurlu vakit geçirmek isteyenler için güzel. Yemeklerine gelince... Şefin özel reçeteleri ile deniz canlılarından geleneksel tatlara uzanan zengin bir menüsü var.

Gezgin Ferzan Yapkuöz - Eğlencenin adresi Alaçatı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!