“Gelin şehit kızı, bir gazi oğlu okutalım"

Güncelleme Tarihi:

“Gelin şehit kızı, bir gazi oğlu okutalım
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2017 14:02

“Gelin şehit kızı, bir gazi oğlu okutalım"

Haberin Devamı

EMNİYET Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Ege Bölge Temsilciliği Genel Merkez'den aldığı yetkiyle görevine başladı. Emniyet teşkilatı mensubu iken şehit olan polislerin aileleri ile gazi polis ve ailelerine yardım etmek amacıyla kurulan Vakfın, Ege Bölge Başkanlığı'na atanan Ahmet İmrek işe ilk olarak kamu kurum ve kuruluşları ziyaretleriyle başlayacaklarını söyledi. İmrek, “Ege Bölgesi'nin tamamında şehitlerimizin yakınlarına ve gazilerimize ulaşacağız. Hayırseverlerimize sesleniyoruz, gelin bir şehit çocuğu, gazi çocuğu okutalım" dedi.

Bugüne kadar EMŞAV Genel Merkezi'nin Ankara ilinden yurdun dört bir yanına yetişmeye çalıştığını ifade eden EMŞAV Ege Bölge Başkanı Ahmet İmrek, şunları söyledi:

“Ege Bölge Başkanlığı'nın kurulması EMŞAV'ın vazifesini Ege Bölgesi'nde bundan böyle daha da hızlı yapmasını, yerinde hizmet vermesini sağlayacaktır. Ege Bölgesi'nde de şehit polis aileleri ve gazi polis ve ailelerini EMŞAV çatısı altında toplayarak, bir araya getirecek bir dizi etkinlik planlıyoruz ancak bu zamanla olgunlaşacak. Yardım amacıyla çıktığımız yolda, hayırseverlerin, iş adamlarının ve sivil toplum kuruluşlarının (STK) bağışlarını ve desteklerini bekliyoruz. Güç birliği içerisinde şehit polislerimizin yakınlarına, gazilerimiz ile yakınlarının ihtiyaçlarına koşacağız. Hayırsever işadamları ile duyarlı vatandaşlarımız ile STK'lar ele ele verelim. Şehit ve gazi çocuklarımızdan ihtiyacı olanlara yardım edelim. Onlar bizlere emanet. Elbette devletimiz her türlü desteği vermektedir. Biz de katkı sağlamak için bir araya gelelim. Gelin bir olalım, diri olalım, bizlerinde katkısı olsun."

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!