Gazeteciler Bergama'da ödüllendirildi

Güncelleme Tarihi:

Gazeteciler Bergamada ödüllendirildi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2016 10:41

Gazeteciler Bergama'da ödüllendirildi

Haberin Devamı

İZMİR'in Bergama İlçesi'nde Belediye'nin düzenlediği 5'inci Şakir Süter Gazetecilik Yarışması'nda ödüller, düzenlenen törenle sahiplerine verildi.
CHP'li Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç'in ev sahipliğinde gerçekleşen 5'inci Şakir Süter Gazetecilik Yarışması ödül törenine, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen, Bergama Ticaret Odası Başkanı Fikret Ürper, Bergama'yı Sevenler Turizm Derneği Başkanı Gökhan Gönlügür, Bergama Ticaret Odası eski Başkanı Ali İhsan Süter, Süter ailesi ve gazeteciler katıldı.
Şakir Süter'in yaşamı boyunca Türk basınında Bergama'yı gururla temsil ettiğini ifade eden Belediye Başkan Mehmet Gönenç, gazetecilerin toplum için taşıdığı öneme dikkat çekerek "15 Temmuz'un ardından Türk demokrasi tarihi ve basın tarihi açısından önemli bir dönem başladı. Bunca baskıya rağmen basının büyük bir bölümü demokrasiden yana tavrını koydu. Umarım bu tavır siyasetçilere de örnek olur" dedi.
İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen ise 5 yıldır bu yarışmanın bir bileşeni olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, "İçinde bulunduğumuz durum ve koşullar nedeniyle, hepimizin çok karamsar ve kaygılı olduğumuz bir dönemde böylesi yarışmalar meslektaşlarım açısından aydınlık, umut dolu ve çok özel anlamlar taşıyorlar. 15 Temmuz'daki darbe girişimi Türk basınını tek ses haline getirdi. Bu yarışmada emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.
Konuşmaların ardından yarışmaya katılıp derece elde eden gazetecilere ödülleri verildi. Bu yıl beşincisi düzenlenen Şakir Süter Gazetecilik Yarışması'nın finalinde ise ilçede 6 yıldır 2 yerel gazeteyi hiç aksatmadan okurlara ulaştıran Bergama'nın Hülya ablası, Hülya Börçek'e 'Yılın Basın Emekçisi' ödülü verildi. Bergama Belediyesi Şakir Süter Gazetecilik Yarışması Ödül Töreni, verilen kokteylin ardından, hatıra fotoğrafları çekilmesiyle sona erdi.

BERGAMA (İzmir), (DHA)
FOTOĞRAF


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!