Gazeteci Fevzi Yılmaz 11'inci ölüm yıldönümünde anıldı

Güncelleme Tarihi:

Gazeteci Fevzi Yılmaz 11inci ölüm yıldönümünde anıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2021 15:18

Gazeteci Fevzi Yılmaz 11'inci ölüm yıldönümünde anıldı

Haberin Devamı

GAZETECİ Fevzi Yılmaz ölümünün 11'nci yılında ailesi, dostları ve meslektaşları tarafından kabri başında anıldı.

Yakın Plan gazetesinin kurucusu ve imtiyaz sahibi merhum Gazeteci Fevzi Yılmaz, ölümünün 11'nci yıldönümünde Yukarıköy Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Yılmaz'ın ailesi, dostları ve meslektaşlarının katıldığı anma töreninde Konak Belediye Başkanı Abdül Batur da hazır bulundu. Törende konuşan Başkan Batur, Yılmaz'ın hem basın hem de spor dünyasında bilgi birikimiyle, tecrübesiyle herkese kendisi sevdiren, saydıran bir isim olduğuna işaret etti. Yılmaz'ın Yakın Plan'ı kısa zamanda insanların yayımlanmasını beklediği bir bölge gazetesi haline getirdiğini belirten Batur, "Narlıdere Belediye Başkanlığı sürecimde kendisiyle abi kardeş ilişkisi içinde, gayet güzel çalışmalar yaptık. Bizim sesimiz, kulağımız, gözümüz oldu" dedi.

'DEĞERLERİMİZİ ÇABUK YİTİRİYORUZ'

Yılmaz'ın hastalık sürecinde de hep beraber olduklarını ifade eden Batur, "Bir doğum gününü de hastanede kutlamıştık. Ama işte son doğum günü oldu. Bu değerlerimizi çok çabuk yitiriyoruz. Bir anda hastalık süreci başladı, bir anda kaybettik. En verimli olacağı çağda maalesef toprağa verdik. Kendisini rahmetle anıyorum. Sevdikleri burada. Işıklar içinde uyusun. Bizi duyduğuna eminim. Her ölüm yıldönümünde burada oluyor, Fevzi kardeşimizi anıyoruz. Anılması gereken değerlerimizden bir tanesi. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine baş sağlığı diliyorum" diye konuştu.

Yaşama 53 yaşında gözlerini yuman Gazeteci Fevzi Yılmaz, uzun yıllar Anadolu takımlarında teknik direktör olarak görev yaptı. 20 Ağustos 2003'te haftalık Yakın Plan gazetesini çıkarmaya başladı. Gazete ilk yıllarında Narlıdere ve yarımadaya yönelik yayın yaparken, daha sonra tüm İzmir'e ulaşan bir kimlik kazandı. Yılmaz, 12 Haziran 2010'da tedavi gördüğü Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde hayatını kaybetti.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!