Gayrimenkul projelerine özel satış sistemi

Güncelleme Tarihi:

Gayrimenkul projelerine özel satış sistemi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2021 03:30

Sinan Şensivas, projelerin pazarlamasında tüm medya kanallarını kullandıklarınıdile getirdi. Onur Bayazıt ise “Başarı sadece bir kişiye ait değil. Biz büyük birekibiz. Ekibimiz olmadan böyle sonuçlar elde edemezdik” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

REMAX Fresh Ofisi’nde gayrimenkul danışmanı olarak görev yapan Onur Bayazıt ve Sinan Şensivas, gayrimenkul projelerinin satışında yenilikçi bir satış ve pazarlama sistemi kullanıyor. Paşalimanı Evleri‘nin de satışını başarıyla sürdüren Onur Bayazıt ve Sinan Şensivas, geçtiğimiz ay gerçekleştirdikleri son satışla beraber projede 3 villanın kaldığını paylaştı.

Gayrimenkul projelerine özel satış sistemi

UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ Onur Bayazıt “Başarı sadece bir kişiye ait değil. Biz büyük bir ekibiz. Dijital reklam kampanyaları yönetimi ve proje web sayfasını tasarlayan ekibimiz, ilgili müşterilerimizi hızlı bir şekilde arayan çağrı merkezi çalışanlarımız, videolarımızı çeken prodüksiyon ekibimiz ve acılarımıza sahada hizmet veren bizler büyük bir uyum içerisinde çalışıyoruz. Ekibimiz olmadan böyle sonuçlar elde edemezdik” dedi.

Haberin Devamı

ALIŞKANLIKLAR DA DEĞİŞTİ

Sinan Şensivas ise “Pandemi süreciyle beraber alışkanlıklarımız da değişti. Yazlıklarda daha fazla zaman geçirmeye başladık. Kapanmalarda hiçbir yere çıkmamamıza rağmen alıcılarımıza, kullandığımız teknolojilerle uzaktan yer gösterme yapabildik. Reklam kampanyalarımızı sezona ya da kapanma gibi çıkan ani değişiklikleri gözeterek düzenli olarak yeniliyoruz” diye konuştu.

Gayrimenkul projelerine özel satış sistemi

BÜTÜNLEŞİK PAZARLAMA

Projelerin pazarlamasında tüm medya kanallarını kullandıklarını ifade eden Sinan Şensivas, “Çektiğimiz videolar, düzenli e-posta kampanyaları, açık hava reklamları, sosyal medya reklamları ve ilan sitelerini kullanarak hem alıcılarımızı hem de ofisimizdeki ve bölgedeki meslektaşlarımızı düzenli olarak bilgilendiriyoruz. Son projemizde yaptığımız satışların yüzde 40’ını meslektaşlarımızla ortaklaşa gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

TÜM SORULARA 7/24 CEVAP 

“PAZARLAMA ve satışta yeni teknolojiler ve farklı metodlar kullanarak diğer projelere göre kendimizi çok daha farklı konumlandırıyoruz” diyen Sinan Şensivas, “Proje ziyaretlerinde artırılmış gerçeklik kullanarak alıcılarımızın hayallerindeki evi daha gezerken tasarlamalarını sağlıyoruz. Projemizle ilgilenenler, websitemizi gezerken etkileşimli video teknolojileriyle karşılarında 7/24 sorularına cevap veren bir satış temsilcisi buluyorlar. Projeden yaptığımız düzenli canlı yayınlar ve sanal turlar sayesinde aynı anda bir çok kişiye projemizi tanıtıyoruz. Bu sayede şimdiye kadar binlerce kişiyle iletişime geçtik” ifadelerinde bulundu.

Haberin Devamı

Gayrimenkul projelerine özel satış sistemi

SON 3 VİLLA

ÇEŞME’nin en değerli mevkilerinden Pașalimanı’nda konumlanan Tekinalp HMB Holding tarafından hazırlanan projede 10 adet ikiz villa bulunduğunu belirten Sinan Şensivas, şöyle devam eti: “Şahane bir mimari tasarımla uygulanan villalar, kapanmaz deniz manzarasına, özel havuza, bahçe ve otoparka sahip. Yepyeni ve lüks bir yaşam stili sunmak için yaratılan projede, doğayı, denizi ve huzuru bulacak, ilk görüşte buraya ait olduğunuzu hissedeceksiniz. Tüm villalarımız özel yüzme havuzu, bahçe, otopark ve deniz manzarasına sahip. Proje yoğun ilgiyle karşılandı ve son 3 adet villa yeni sahibini bekliyor.”

Haberin Devamı

PAŞALİMANI EVLERİ'NİN ÖZELLİKLERİ

· Sağlam ve özgün mimari · Estetik ve yüksek yalıtım özelliği taşıyan ithal cephe kaplamaları · Özel tasarım pivot çelik kapı sistemleri · Şık, seçkin ve sağlıklı doğal ahşap materyal kullanımı · Cephe tasarımını bütünleyen iç mekan ve mutfak tasarımları · Franke markalı ankastre ürünler · Doğal ahşap kaplamalı merdivenler · İç mekan tasarıma yakışan ahşap detay materyalleri · Mermer hakimiyetinde banyo genel görünümü · Kullanımda konforu fark ettirecek mutfak, banyo ve giyinme dolapları · Tüm odalarda giyinme dolapları · Gizli tavan merkezi klima sistemi · Akıllı ev otomasyon ve güvenlik sistemleri · Vitello markalı bahçe mobilyaları · Tropikal tasarım

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!