Gastro Show’da buluşalım

Güncelleme Tarihi:

Gastro Show’da buluşalım
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2021 15:37

Avrupa’nın en büyük gastronomi turizmi fuar ve konferansı olan Gastro Show, 7 şehir, 7 bölge, 7 ülke’ temasıyla 2-4 Haziran’da İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Turizm Medya Grubu ve Gastronomi Turizmi Derneği ortaklığıyla düzenlenecek olan Gastro Show’a 160 katılımcı, 15 bin ziyaretçi ve 50 konuşmacı katılacak. Etkinliğe Türkiye’nin ve dünyanın değişik yerlerinden gastronomi sektörüne damga vurmuş üst düzey şefler, gastronomi uzmanları da katkı sunacak.

SEKTÖRE KATKI SAĞLAYACAK

Gastronomi Turizm Derneği Başkanı Gürkan Boztepe, Gastro Show’la tüm gastronomi sektörü paydaşlarını bir araya getirerek ticari hacmin artırılmasını ve konferans programlarıyla dünya liderlerini sektörle buluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Boztepe, “Deneyim alanı dome çadırında 360 derece video mapping show esnasında master şeflerin muhteşem sunumlarını deneyimleme fırsatı olacak. B2B Alanı’nda gastronomi acenteleri, uluslararası etkinlik ajansları, otellerin consiage müdürleri ile yüz yüze toplantılar yapma imkanları sunulacak” dedi.

Haberin Devamı

ÜNLÜ İSİMLER KATILIYOR

Dünya Gastronomi Derneği Başkanı Eric Wolf, kısa süre önce Michelin yıldızı alan ‘Dede’ restoranı ile Türkiye’nin gururu olan Ahmet Dede, Nepal Şefler Birliği Başkanı Suresh Basnet, Kudüs Aşçılık Enstitüsü Kurucusu, Slow Food Chef Alliance Ulusal Koordinatörü Udi Goldschmith, United Nations Women Temsilcisi Asya Varbanova, Respond on Demand Kurucusu ve Dünya Yemek Sanatları Derneği Üyesi Maria Athanasopoulo, ödüllü gazeteci-yazar Chantal Cooke, Bergamo Üniversitesi’nden Prof. Roberta Garibaldi oturumlarda tecrübe ve bilgilerini katılımcılarla paylaşacak. Ayrıca; Türkiye’nin değerli şefleri Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya, Murat Bozok, Umut Karakuş, Sahrap Soysal, Sinem Çapraz, Aydın Demir, Deniz Temel, Ebru Baybara Demir’in yanı sıra Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan, Fatma Şahin, Demet Sabancı Çetindoğan, İlhan Koçulu, Mine Ataman, Dilara Koçak, Bülent Akarcalı, Cenk Girginol, Gizem Şalçıgil White, Mutfak Sanatları Gastronomi Derneği Başkanı Salih Güney de organizasyona değer katacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!