Feronya’da Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Feronya’da Ayhan Sicimoğlu rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2023 13:40

ÜNLÜ müzisyen ve televizyoncu Ayhan Sicimoğlu, 5 yıldızlı Kuşadası Seven For Life Thermal Hotel’i ziyaret etti. Sicimoğlu, otelin çatı katında bulunan Feronya Restoran’da ödüllü şefler Aydın Sürer, Zeynep Kırıtaklar ve ekibinin hazırladığı yemekleri tattı. Oteli, yemekleri, Feronya Restoran’ı ve Kuşadası’nı çok beğendiğini söyleyen Sicimoğlu, şu değerlendirmeyi yaptı:

Haberin Devamı

 

Feronya’da Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

ÇOK GÜZEL BİR KENT

“Kuşadası’nda termal otel olarak çok şık ve temiz bir işletme olmuş. Feronya Restoran’ın da tasarımına, konsepti ve şeflerin hazırladıkları yemeklere hayran kaldım. Özellikle Zeynep Usta’nın elinden yediğim salyangoza bayıldım, Fransa falan halt etmiş, müthiş bir salyangoz, herkesi bu lezzetleri tatmaya ve tertemiz doğaya sahip Güzelçamlı’da bulunan oteli deneyimlemeye davet ediyorum. Zaten Kuşadası, denizi, doğası ve cana yakın insanlarıyla çok güzel bir kent. Kuşadası’nın hastasıyım.”

ADA’YA YERLEŞMEYİ DÜŞÜNÜYOR

Feronya’da Levent Köylü, Deniz Bozdoğan, Gökhan Aksakal, Gürbüz Doğan Ekşioğlu, İbrahim Karaoğlu ve Oğuz Nusret Bilik ile beraber güzel bir akşam geçiren Ayhan Sicimoğlu’na Yediyol Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Mendi’nin eşi İnci Mendi ve kızı İrem Göral, Yediyol Holding Genel Koordinatörü Hasan Göçmen, Seven For Life Thermal Hotel Genel Müdürü Seçkin Özerler’de eşlik etti. Akşam yemeğinin ardından otelin terasında bulunan Barbelo Cafe’de sohbet devam eden Sicimoğlu, Kuşadası’na yerleşmeyi planladığını da açıkladı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!