Ferhat Şaşkın: Hayalim İzmir’de geçen bir projede yer almak

Güncelleme Tarihi:

Ferhat Şaşkın: Hayalim İzmir’de geçen bir projede yer almak
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2022 16:27

Girişimci Ferhat Şaşkın, genç yaşına rağmen hem müzik, hem de oyunculuk alanında dikkat çeken çalışmalarla adından söz ettiriyor. Farklı projelerde yer alarak ismini duyurmayı başaran Şaşkın, “İnsan isterse önüne çıkan engellerin tamamını aşıyor. Sonuçta başarıya ulaşmak kolay değil, bu süreçte insanların karşısına farklı sorunlar çıkıyor. Ama istek ve azim bütün engellerin aşılmasını ve başarıya ulaşılmasını sağlıyor” dedi.

Haberin Devamı

 

Bugüne kadar 300’den fazla oyunda sahne aldığını söyleyen Ferhat Şaşkın, müziğin de kendisi için önemli olduğunu, bu sektörde de çalışmalarına kesintisiz bir şekilde devam ettiğini belirtti. Şaşkın, “2018’den bu yana aktif şekilde müzikle ilgileniyorum. Hayranlarım tarafından sevilen şarkılarıma yenilerini eklemek istiyorum” diye konuştu.

Hem oyuncu, hem de müzisyen olarak İzmir’le ilgili bir projede yer almak istediğini paylaşan Ferhat Şaşkın, “İzmir, Türkiye’nin en özel şehirlerinden biri. İzmir’i çok seviyorum. Bu nedenle özellikle İzmir’de geçen bir filmde yer almak istiyorum. Bunun yanı sıra İzmir’de klibini çekeceğim şarkı projelerinde de bulunmak istiyorum” görüşünü dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!