Fenomen Tülay Erkan’dan tavsiyeler

Güncelleme Tarihi:

Fenomen Tülay Erkan’dan tavsiyeler
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2021 15:33

DİJİTAL çağın gözde işi; influencer’lık. Milyonlar tarafından takip ediliyorlar, her paylaşımlarıyla ses getiriyorlar. Üstelik markalar onlarla işbirliği yapmak için sıraya giriyor.

Haberin Devamı

İşte, son dönemin en dikkat çeken influencerlarından biri de Hollanda’da yaşayan İzmirli Tülay Erkan... Aile hayatını ve günlük yaşamını yansıtan paylaşımlarıyla Instagram’da fenomen olan Tülay Erkan, 1.5 milyon takipçisi bulunuyor. Özellikle Hollandalı gurbetçilerin en çok takip ettiği isim olan Erkan, yeni influencer adaylarına tavsiyelerde bulundu.
Aile hayatından ve günlük yaşamından renkli paylaşımlar yapan Tülay Erkan, Instagram sayfasında hem Türkiye’nin hem de Hollanda’nın kültürlerine dair ipuçları veriyor. Takipçi sayısı her geçen gün artan ve 1.5 milyon organik takipçiyle kendi alanında fark yaratan Erkan, influencer’lığın “ulaşılmaz” olmadığını söyledi.

SIRRI SABIR VE SÜREKLİLİK
“Influencer olmak isteyenlere tavsiyem; hedeflerinden ve ideallerinden vazgeçmemeleri” diyen Tülay Erkan, “Bir hayalleri olsun ve onun peşinden gitsinler. Sabır ve süreklilik bu alanda başarının anahtarı” dedi. Sosyal medyada birçok marka ve platformla işbirliğine de imza atan Erkan, yeni influencer adaylarına şu tavsiyelerde bulundu:
“Pandemi ve teknolojik gelişmeler sosyal medyaya ilgiyi daha da artırdı. Artık herkes influencer olmak istiyor. Ancak, bu iş göründüğü kadar kolay değil. Bu kadar yoğun ilginin olduğu bir mecrada öne çıkabilmek için özgün olmak, fark yaratmak gerekli. Tabii, inişler ve çıkışlarla dolu uzun bir yolculuk bu... Ve, rekabet göründüğünden daha çetin. Ama sizin bir duruşunuz olur ve takipçilerinizin beklentilerine uygun içerikleri sunabilirseniz, kendinize bu mecrada bir yer edinebilirsiniz.”

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!