Fatma Elvin özel koleksiyonu EBSO'da

Güncelleme Tarihi:

Fatma Elvin özel koleksiyonu EBSOda
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2017 09:15

İZMİR'de, ressam Fatma Elvin Öztürk ile Uluslararası Balkan ve Türk İş Dünyası Derneği (BATÜDER), 'Bahara Merhaba' adlı Balkan ve Türk Dünyası Uluslararası Resim Sergisi'ni açtı.

Haberin Devamı

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) zemin katında düzenlenen sergide, her biri kendi ülkelerinde ünlü, çok başarılı ve halen hayatta olan sanatçıların eserleri görücüye çıkarıldı. Aynı zamanda BATÜDER üyesi olan ressam Öztürk, yaşayan 45 sanatçıdan satın alarak oluşturduğu özel koleksiyonunu ilk kez sergilediğini dile getirdi. Eserlerin sahibi olan sanatçıların böyle bir serginin açılmasından çok mutlu olduklarını söyleyen Öztürk, "Sanat olmazsa hiçbir şey olmaz. Sanatın olmadığı bir toplum düşünülemez. Sanat bizi daha çok yüceltir. O yüzden bu sergilere devam etmeyi düşünüyoruz" dedi.

BATÜDER Yönetim Kurulu Başkanı Akın Kazançoğlu da Fatma Elvin Öztürk'ün uluslararası sergilere katılan önemli bir sanatçı olduğunun altını çizerek, "Kendisi Türkiye'de ve yurtdışında 24 kişisel, 150'ye yakın karma sergi açtı. Derneğimiz her ne kadar ekonomi ağırlıklı bir kuruluş olsa da aynı zamanda sosyal ve kültürel alanlarda da faaliyet göstermeye çalışıyor" diyerek tüm katılımcılara teşekkür etti.

Haberin Devamı

'Bahara Merhaba' sergisi bir hafta boyunca EBSO'da açık kalacak.

01: Belkıs Baştürk

02: Berkant-Fatma Elvin Öztürk

03: Duygu Şengül

04: Serap Özöktem

05: Emine Özarslan, Ayten Şenol

06: Yağız Kazançoğlu, Gafur Alişer, Mesut Güleroğlu, Akın Kazançoğlu, Ali Akarsu, Şükrü Daşkın

07: Ayşe-Ercan Korkmaz

08: Hakan-Nilgün Sintaç

09: Zuhal-Osman Özkebapçı

10: Bülent Şenocak, Elif Başar

11: Orhan Arar, Akın Kazançoğlu, Şahin Leventoğlu

12: BATÜDER üyeleri

13-14-15-16-17) Eserler

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!