Evidea Ege’nin incisi İzmir’de

Güncelleme Tarihi:

Evidea Ege’nin incisi İzmir’de
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2021 12:24

Ev ve yaşam sektörünün lider markalarından Evidea, yeni mağazasını Westpark Outlet’te açarak İzmirlilerle buluştu. İzmirliler, şehirlerinde açılan ilk Evidea mağazasına büyük ilgi gösterdi. Ev-yaşam perakendeciliğindeki yatırımlarına devam eden Evidea, 5 yıl içinde 110 mağaza açarak, evine değer katmak isteyen tüketicilerle buluşmayı hedefliyor.

Haberin Devamı


Mutfak, ev tekstili, ev dekorasyon, tamamlayıcı mobilya, aydınlatma, banyo, ev ve yaşam, elektrikli ev aletleri kategorilerinde geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Evidea, perakende ağını İzmir Westparkt’ta açtığı yeni mağazasıyla genişletti. İzmir’deki ilk mağazasını açan Evidea, yaklaşık 1.500m2 büyüklüğündeki keyifli ve ferah mağazaları ile tüketicilere, dekoratif fikirler bulup ilham alabilecekleri bir ev alışverişi deneyimi yaşatmayı vadediyor.
İzmirlilerin evleri Evidea’nın dekoratif, fonksiyonel ve kaliteli ürünleriyle yenileniyor. Açılış hakkında konuşan Evidea Genel Müdürü Kazım Mavuş, “Ege’nin incisi İzmir’deki ilk mağazamızı açtığımız için çok heyecanlıyız. İzmirli müşterilerimizin evlerine Evidea dokunuşu yapmak istiyoruz. İzmir’deki mağaza yatırımlarımız hızla devam edecek. İzmirliler, çok yakında İzmir’deki diğer AVM’lerde de evidea mağazaları görmeye devam edecekler.” dedi
Müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi sunan Evidea, Westpark Outlet’in 1. katında yer alan mağazası ile evine değer katmak isteyenleri bekliyor.

Haberin Devamı

Evidea Ege’nin incisi İzmir’de

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!