Ev konforunda tatil keyfi

Güncelleme Tarihi:

Ev konforunda tatil keyfi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2020 20:47

BY Lavida Grup bünyesinde hizmet veren Marina Hotel Bodrum ve Lavida Blanca Hotel, kendine ait mutfağı, oturma alanları bulunan odaları ve butik otel konseptiyle ev rahatlığında tatil imkanı sunuyor.

Haberin Devamı

Bodrum’un kalbi olan marina bölgesinde bulunan Marina Hotel Bodrum ve Torba mevkisinde hizmet veren Lavida Blanca Hotel, mağaza, restoran, gece kulübü ve iş merkezine yakın konumlarıyla da dikkat çekiyor. Bodrum’un kalbi olan marina bölgesinde bulunan Marina Hotel Bodrum ve Torba mevkisinde hizmet veren Lavida Blanca Hotel, mağaza, restoran, gece kulübü ve iş merkezine yakın konumlarıyla da dikkat çekiyor. 

OTURMA ALANI VE MUTFAĞI DA VAR

Keyifli tatilin adresi olmak için çalıştıklarını söyleyen By Lavida Grup yetkilileri, “Her iki otelimizde de standart, deluxe ve superior odalarımızla evlerdeki konforu Bodrum’a taşıyor, butik otelciliğin tüm imkanlarını sunuyoruz. Üstelik ister sadece oda, ister oda+kahvaltı konaklamak mümkün. İş seyahatleri, kısa veya uzun zamanlı ailecek tatiller için tüm konuklarımızı bekliyoruz” dedi.VİRÜSE KARŞI HER TÜRLÜ ÖNLEM ALINDIKovid-19’la mücadele sürecinde bir konaklama işletmesinde alınması mümkün tüm önlemleri aldıklarını da belirten yetkililer, “Pandemi nedeniyle bizlerin sağlığı için savaş veren sağlık personelize hiçbir karşılık beklemeden otellerimizde konaklama imkanı sağlayarak teşekkürlerimizi sunmaya çalıştık. Sağlıklı bir ortamda keyifli ve huzurlu tatil yapmak isteyenleri otellerimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!