Erdal Güvenç'ten özel kreasyon

Güncelleme Tarihi:

Erdal Güvençten özel kreasyon
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2017 09:31

Erdal Güvenç'ten özel kreasyon

Haberin Devamı

EKRANLARIN yeni programlarından 'Gardırop Savaşları'nda moda editörlüğü yapan, aynı zamanda özel bir üniversitede eğitim veren İzmirli Erdal Güvenç, şimdi de özel bir kreasyon hazırlıyor.

Yaklaşık bir haftadır İzmir'de bulunan atölyesinde tanınmış bir marka için özel bir kreasyon hazırlayan Erdal Güvenç, çalışmalarını tamamladı. Osmanlı temalı ve kendi özel tasarımlarını ince kadife kumaşlar, ipeklere uygulayan Güvenç, ayrıca kreasyonu ayakkabı, eşarp ve fularla da süsleyerek zenginleştirdi.

"İZMİR'İN YERİ BENDE ÇOK AYRI"

İzmir'de yaşadığı 25 yıl boyunca birçok firmaya moda hizmetleri veren Erdal Güvenç, bu koleksiyonu İzmir'de yapmasının tek nedeninin kente çok sevmesi olduğunu belirtti. İzmir'de yaşadığı bu süre içerisinde birçok ilkleri gerçekleştirdiğini dile getiren Güvenç, "İzmir'in yeri bende çok ayrı. Bu koleksiyonu da büyük bir tekstil firması için hazırladım. Şimdilik adını saklı tutuyorum. Önümüzdeki günlerde açıklama yapılacak ve hazırladığım özel koleksiyon 'By Erdal Güvenç' imzasıyla çıkacak" diye konuştu.

Erdal Güvenç ayrıca yeni sezonda da televizyon ekranlarında olmaya devam edeceğini söyledi.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!