En sevimli fuar

Güncelleme Tarihi:

En sevimli fuar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2016 14:13

En sevimli fuar

Haberin Devamı

İZMİR'de yıllardır en çok ziyaretçi çeken, hayvanseverlerin büyük ilgi gösterdiği Pet İzmir 2016, İzmir Evcil Hayvan Günleri kapılarını açtı.

Tema Fuarcılık A.Ş. tarafından gerçekleştirilen Pet İzmir, Tepekule Kongre ve Fuar Merkezi'nde 9-12 Haziran tarihlerinde, 11.00 -20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Açılışta Mavişehir Veteriner Kliniği'nin sunduğu köpek kıyafetleri defilesi renkli görüntülere sahne oldu. Sevimli köpekler üzerlerindeki kostümlerle büyük alkış aldı.

Pet Izmir 2016 - Evcil Hayvan Show kapsamında pek çok yarışma ve aktivite gerçekleştirilecek. Maksat Sanat Merkezi, Yetenek Sizsiniz Türkiye "Sayıl ve Okan" müzikli balon gösterisi ile hayvan figürlerinden oluşan balonlar ile izleyicilerine eğlenceli dakikalar yaşatacak. Ziyaretçiler boyları büyüklüğündeki "Balondan Deniz Canlıları Sergisi"ni gezebilecek. Hayvanseverler, Ressam Atos'un standındaki resim sergisini gezme şansı yakalayacak. Lider Kedi ve Köpek Mamalarının sunduğu, Yetenek Sizsiniz Yarışması'nın unutulmazı Tarçın isimli köpek izleyenlerini yine kendisine hayran bırakacak. Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu gösterileri nefes kesecek. Pazar günü düzenlenecek olan “Guinepig Yarışması (Maydonoz Canavarı - En Tonbiş - En Uzun Tüylü) Anadolu Guinepip ve Kemirgen Irkları Derneği yarışmalarında tatlı bir rekabet gerçekleşecek.

Organizasyonu düzenleyen Tema Fuarcılık Genel Müdürü Aykut Karslı, Pet İzmir'in sektörün en kapsamlı organizasyonu olduğunu belirterek, "İzmirliler hayvanı ve doğayı sever, ona saygı gösterir. Biz de, gerek evcil hayvanı olan, gerek evcil hayvan sahibi olmak isteyen halkımızı Pet İzmir'e bekliyoruz. Burada yer alan işinin ehli kişilerce doğru bilgilenip, dostlarımıza sağlıklı beslenme ve bakım yöntemlerini en iyi şekilde tecrübe edeceklerdir. 4 gün boyunca sürecek fuar ziyaretçilere keyifli dakikalar yaşatacaktır" dedi.

Mustafa OĞUZ / İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!