Elektriğin yeni yolculuğu

Güncelleme Tarihi:

Elektriğin yeni yolculuğu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2022 14:59

Dışarıdan şarj etmeye gerek kalmadan eşsiz bir elektrikli sürüş deneyimi sunan e-POWER teknolojisi Nissan’ın elektrifikasyon yolculuğunun Türkiye’deki ilk adımı oluyor.

Haberin Devamı

 

Nissan, e-Pedal olarak adlandırdığı tamamen yeni “tek pedal” sürüş deneyi mini Qashqai ve X-Trail model lerinde e-POWER teknolojisiyle sunuyor. e-Pedal, sürücülerin yalnızca gaz pedalını kullanarak hızlanmasına ve yavaşlayabilmesine olanak tanıyor. Fren pedalı yalnızca sert frenleme gerektiren durumlarda ihtiyaç haline geliyor. Dünya çapında 7 milyon adede yakın satış başa rısı yakalayan X-Trail, gelişmiş teknoloji ve modern tasarımı bir araya getiren dördüncü nesli ile yepyeni bir kimliğe kavuşuyor.

EŞ ZAMANLI SATIŞTA
Tamamen yeni X-Trail ile sunulan yenilikçi çift motorlu e-4ORCE (dört tekerlekten çekiş sistemi) konforlu ve kontrollü sürüşe hizmet ediyor. Şirketin elektrikli geleceğini simgeleyen araçlardan biri olan Nissan Qashqai e-POWER da tamamen yeni X-Trail ile eş zamanlı olarak satışa sunuldu. Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem da şu bilgieri verdi: ŞARJ ETMEYE GEREK YOK
“Benzersiz e-POWER teknolojimizi ve bu teknolojiye sahip yeni modellerimiz Qashqai e-POWER ile tamamen yeni X-Trail’i tüketicilerin beğenisine sunarak Türkiye’de ‘elektriğin yeni yolculuğu’nu başlatıyoruz. Nissan’a özgü e-POWER teknolojimize güveniyoruz. Dışarıdan şarj etmeye gerek kalmayan kablosuz elektrikli modelimiz e-POWER ile pazarın ve tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılayacak bir değer yarattığımız için gururluyuz.”

Haberin Devamı

HEYECANLANDIRAN PAZAR
Türkiye’de 180 bin üzeri satışla son 10 yılın en çok satan SUV markası olduklarını ifade eden Abi Ghanem, “Yarattığı güçlü algı ve DNA’sına sadık kalarak müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını karşılayacak modellerimiz ile marka bağlılığımızı artırarak devam edeceğiz. Toplam pazara baktığımız da 6’ncı büyük otomotiv pazarı Türkiye. Bu da Türkiye pazarına duyulan heyecanı ortaya koyu yor. Sektörün ve tüketici beklentilerinin bilincinde olarak geliştirdiğimiz teknolojiler ile pazarın ihtiyacını karşılayacak benzersiz e-POWER teknolojimize inancımız tam. Sürdürülebilir ve yenilikçi teknolojimiz ile otomotiv sektöründe fark yaratacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!