Ekol Sağlık Grubu, Yeni Sada Hastanesi inşaatını tamamlıyor

Güncelleme Tarihi:

Ekol Sağlık Grubu, Yeni Sada Hastanesi inşaatını tamamlıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2023 00:04

Özel Sada Hastanesi’nin yeni binası, yakında hizmete açılıyor. Yönetim KuruluÜyesi ve Sada Hastanesi Sorumlu Müdürü Sami Baz, “Ekol kalitesini İzmir’inkuzeyine de götürecek olmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

İzmir’de 2007 yılında Ekol Dal Merkezi ile sağlık hizmetleri vermeye başlayan Ekol Hastanesi ile KBB alanında kanser cerrahisi dahil Avrupa’nın en büyük merkezini kuran Baz ailesi, yatırımda hız kesmiyor. Grup, son olarak Sada Hastanesi’ni bünyesine katmıştı. Sağlıktan kazanıp yine sağlığa yatırım yaptıklarını ifade eden Yönetim Kurulu Üyesi ve Sada Hastanesi Sorumlu Müdürü Sami Baz, şöyle dedi:

Ekol Sağlık Grubu, Yeni Sada Hastanesi inşaatını tamamlıyor

YENİ YATIRIMLAR SÜRÜYOR

“Her yıl yeni ek branşlarla daha geniş kitlelere sunduğumuz sağlık hizmeti ve sonrası yoğunlaşan hasta talebi, bizi yeni yatırımlara yönlendirdi. Geçtiğimiz yıl Balçova Ekol Tıp Merkezi, başta yarımada olmak üzere bu bölgede ciddi ilgi gördü. Şimdi de bünyemize katmış olduğumuz Sada Hastanesi’nin yeni binasını 6 ay içerisinde tamamlıyoruz. Böylece Ekol kalitesini İzmir’in kuzeyine de götürmüş olacağız.”

Haberin Devamı

YAŞLI BAKIM MERKEZİ

“Sada Hastanesi’nin 35 bin metrekare kapalı alanlı yeni binasını 6 ay süre içerisinde bitirerek tüm branşlarda hizmete sunacağız” diyen Sami Baz, “Yine aynı alandaki başka bir binada da yaşlı bakım merkezi kuruyoruz. Burası yurt dışından gelen hastalarımızın konaklama ihtiyacını da karşılayacağımız merkezimiz olacak” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!