Ekinoks İnşaat modern hayatın kapılarını Ekinoks Life Dalyan’la aralayacak

Güncelleme Tarihi:

Ekinoks İnşaat modern hayatın kapılarını Ekinoks Life Dalyan’la aralayacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2022 20:30

 İzmir’in değişik semtlerinde yapmış olduğu konutlar, iş merkezleri ve villa projeleriyle saygın inşaat firmaları arasında yerini alan Ekinoks İnşaat, yeni projesi ‘Ekinoks Life Dalyan’ için harekete geçti. Çeşme Dalyanköy’de hayata geçirilen proje, İzmir’in en güzel yerinde, son teknolojiyle döşenmiş modern yapılarla modern hayatın kapılarını sizler için aralayacak.

Haberin Devamı

 

EKİNOKS Life İnşaat; Seferihisar, Güzelbahçe, Yelki ve Narlıdere’den sonra Çeşme Dalyanköy’de ‘Ekinoks Life Dalyan’ projesine başladı. Proje 12 ayda teslim edilecek. 1986’dan bu yana sektörde bulunan ve babadan oğla geçen tecrübeyi kullanan Ekinoks İnşaat, yeni projesi ‘Ekinoks Life Dalyan’ ile görkemi ve estetiği buluşturacak.
Yeni trend rezidans projeleri yerine 7+1’den oluşan, tamamen müstakil, özel havuzlu ve müştemilatlı villa projesinde Çeşme Dalyanköy’ü tercih eden Ekinoks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kılıç, “7 dönüm üzerine kurulu 335 metrekare kapalı alanlardan oluşan her biri müstakil 9 villamız var. Önceliğimiz genişlik, ferahlık ve rahatlık olacak” dedi.

Ekinoks İnşaat modern hayatın kapılarını Ekinoks Life Dalyan’la aralayacak


* Hakan Kılıç kimdir?
- 1986’dan bu yana baba mesleği olan inşaat sektöründeyiz. Kılıç İnşaat’la başladık, yeni şirket olarak 2017’de Ekinoks İnşaat adı altında projeler yapmaya başladık. Sektörde uzun yıllardan beri varız. Seferihisar’da, Güzelbahçe’de, Yelki’de, Narlıdere’de ve Çeşme’de projeler yapmaktayız. Şu an devam eden dört proje şantiyemiz var. Tabii ki Dalyan projesinin bizim için yeri ayrı. Çeşme Dalyan bizim prestij projemiz.
* Neden Çeşme’de Dalyanköy’ü tercih ettiniz?
- Çeşme artık kalabalık ve büyük popülasyonları çekiyor. Alaçatı ve Ilıca çok değerli yerler ama biz Dalyanköy’e yatırım yapmak istedik. Çeşme’yi seven, Çeşme’yi bilen insanlar Dalyanköy’ü iyi bilir. Doğası, denizi ve havası çok güzel. Çeşme’nin en beğendiğimiz bölgesi burası. Çeşme’de bazı yerleşimlerin yoğunluğundan ve gürültüsünden kaçmak isteyen ama aynı zamanda Çeşme’de olmanın keyfine varmak isteyen insanlar tercih ediyor. Aynı zamanda Dalyan’a bir eser bırakmak istiyoruz.

Haberin Devamı

Ekinoks İnşaat modern hayatın kapılarını Ekinoks Life Dalyan’la aralayacak


* Ekinoks Dalyan projesinin konsepti nedir?
- Biz kentsel dönüşüme önem veriyoruz. Kentin yenilenmesine, daha sağlıklı bir alana kavuşmasına katkıda bulunmak istiyoruz. Seferihisar’da yaptığımız ‘Ekinoks Life Cadde’ projemiz. Zarar gören bir binamız var. Hak sahipleriyle anlaşarak sağlıklı, güçlü, iyi bir bina yapma istedik. Projelerimiz onun üzerine. Dalyan Marina’daki projemiz lokasyon itibariyle estetiği, doğayı, manzarayı ve kaliteyi bir araya getiriyor. 7 dönüm üzerine kurulu, 335 metrekare kapalı alandan oluşan, her bir müstakil 9 villamız var. Her villanın kendine ait havuzu ve müştemilatı mevcut. Sauna ve hamam olacak. Her villanın kendi bahçesinden girişi bulunacak. Site konsepti ancak ortak alan değil. Projede herkesin kendi alanı var. Bağımsız olmak özgürlüğü çağrıştırıyor.Projelerde rahatlığa genişliğe önem verdik. Mülk sahibimiz İzmir’de tanınan iş insanı Emre Atalay. Kendisi de ön ayak oldu, katkısı büyük. Onun fikirlerini de aldık. O yüzden ‘Ekinoks Dalyan’ deyince tüylerimi diken diken oluyor ve heyecanlanıyoruz.
* Çeşme’de rezidans projeleri revaçta. 7+1 villalardan oluşan bir proje yapmak sizi endişelendirmiyor mu?
- Son dönemde Çeşme’de rezidans furyası var. Müşteri portföyleri de oldukça fazla. Yoğunluğu fazla olmayan bir proje yapmak istedik. Hem huzuru, hem refahı, hem de evin içindeki kullanım alanı genişliğini yansıtmak istedik. Farklı bir kitleye hitap ediyoruz. Geniş evden, geniş araziden faydalanıyoruz. Her bir evin arsası 750 metrekare ile 850 metrekare arasında değişiyor. Gaganeau marka ankastre setine kadar düşündük. Normalde Çeşme’de bu kadarlık bir alana rezidans dikip, 30 adet 1+1 yapıp satıyorlar. Bizim tarzımız da hedef kitlemiz de asla bu değil. Daha geniş kapalı alanlarda daha çok peyzaj kullanarak müşterilerimize bir malikane sahibi olduklarını hissettirmek istiyoruz.

Haberin Devamı

Ekinoks İnşaat modern hayatın kapılarını Ekinoks Life Dalyan’la aralayacak


* Satış politikanız nedir?
- Çok seçiciyiz. Yurtdışından çok müşteri talebi var. Açıkçası her parası olana, her ev almak isteyene projeden yer vermek istemiyoruz. Çünkü özel bir proje. Projenin kalitesine güvenen kişilerle devam etmek istiyoruz. Henüz satış yapmadık. Satışımız inşaat yasağının bitmesiyle başlayacak.
* Proje teslimi ne zaman?
- 12 ay sonra teslim hazırlığımız var. Hazirandan bu yana inşaat yasağı söz konusu. Neticede 9 aylık bir süreçte inşaatımızı bitirmeyi hedefliyoruz. Yazın satışa hazır olacak. Önümüzdeki ay satış ofisimiz kurulacak ve bir villamızı lansmana özel satışa çıkaracağız. Her gayrimenkulün reel değeri üzerinden belirlenen bir rakamla satılacak.
* Sizce inşaat maliyetleri ve fiyatlar artacak mı?
- Özelikle döviz kurlarından, artan maliyetlerden ciddi bir yükseliş var. Kimse memnun değil bu durumdan. Şu an maliyetlerin daha da artacağını öngörüyorum. 11’inci ayda sözleşme yaptığımız zamandan bu yana maliyetler iki katına çıkmış durumda. Önümüzdeki yıl bitince ön görülen rakamların iki katına çıkacaktır diyebilirim.
* Farklı projeler olacak mı?
- Çeşme, Seferihisar ve Urla’da sözleşme imzaladığımız, kendi arsalarımızı değerlendirmek istediğimiz, şu an proje aşamasında olan parseller var. Detayları belli olduğunda kamuoyuna sunacağız.

Haberin Devamı

 HAKAN KILIÇ KİMDİR

Hakan KILIÇ 03.07.1985 İzmir doğumlu evli, iki çocuk babasıdır. 2004-2009 İ.E.Ü Siyaset Bilimi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olan KILIÇ,
2009-2012. ABD/New York Paltz Üniversitesi'nde Siyaset Akademisi Eğitimi almıştır.
2014-2019 yılları arasında İBB ve Narlıdere Meclis üyeliği ve 2014-2019 İBB Dış İlişkiler ve AB Komisyon Başkanlığı yapıp İzmir’i dünya ülkelerine tanıtıp temsil etmiştir. 2017 Ekinoks Life İnşaat 2019 Marca Optik Narlıdere/ Güzelbahçe,
2017 The Etchi Steakhouse Restaurantı kuran Hakan KILIÇ bu 3 ayrı iş sektöründeki başarılarıyla adından sıkça söz ettirmiştir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!