Eğlencenin değişmez adresi Club Medusa

Güncelleme Tarihi:

Eğlencenin değişmez adresi Club Medusa
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2021 20:05

 ADINI Didim’le özdeşleşmiş yılan saçlı kadın Medusa’dan alan Club Medusa bu yaza da damgasını vurdu. 29 yılı geride bırakan, her sezon birbirinden özel konser, etkinlik ve dj performanslarıyla gerek ünlü sanatçıların, gerek Didim’e gelen tatilcilerin, gerek Didimlilerin vazgeçilmezleri arasında yer alan mekan yine tahtını kimseye bırakmadı.

Haberin Devamı

 

 

SOSYAL SORUMLULUK ÖRNEĞİ

Merhum Cafer Kaya’nın kurduğu, yeğeni Çağlar Yıldırım’ın devam ettirdiği Didim’in renkli gece hayatının vazgeçilmez domino taşlarından Club Medusa ve Medusa Beach Club, her yıl olduğundan farklı olarak bu yaz dünya genelinde yaşanan pandemi nedeniyle faaliyetlerine kontrollü normalleşme ile devam etti. Mekan bir yandan eğlenmeyi ve tatil yapmayı özlemiş misafirlerine hizmet verirken, bir yandan da gerek pandemi günlerinde, gerek sonrasında tüm ülkeyi üzüntüye boğan yangınlarda üzerine düşen sorumluluğu yerine getirerek örnek bir işletme performansı sergiledi.

Eğlencenin değişmez adresi Club Medusa

Haberin Devamı

Didim’in hemen hemen tüm sosyal sorumluluk projelerinin en önemli aktörlerinden olan, yaklaşık 100 kişiye istihdam sağlayan, kurumsal duruşu yla örnek alınacak yardımlar yapan, yaşanan yangınlarda Didim’den Bodrum’a buz yardımında bulunan Club Medusa; yine ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet bilgisayar hediye ederek uzaktan eğitim desteği sağladı.

ÜNLÜ İSİMLER SAHNE ALDI

Didim’de kaliteli eğlencenin adresi Club Medusa, Murda, Summer Cem, Umut Timur, Yıldız Tilbe, Koray Avcı, İrem Derici, İbrahim Tatlıses, İdo Tatlıses, Gülşen, Gazapizm, Serkan Kaya, Eypio, Baby Brown, Atiye, Merve Özbey, Derya Uluğ, Tuğçe Kandemir, Ozan Çolakoğlu, Ozan Doğulu, Erdem Kınay, İlkay Şencan ve Doğukan Manço gibi birbirinden ünlü sanatçılara sahnesinde yer verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!