EGELAB kaliteli hizmette lider

Güncelleme Tarihi:

EGELAB kaliteli hizmette lider
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2022 20:58

Dr. Serdar Canko, İzmir ile çevre il ve ilçelerdeki hastane, tıp merkezi, poliklinikler ve özel doktor muayenelerinden oluşan 150 farklı sağlık kurum-kuruluşuna hizmet verdiklerini dile getirdi.

Haberin Devamı

 


‘HIZLI, doğru, güvenilir sonuç vermek’ sloganıyla 1989’da yola çıkan Özel İzmir Ege Laboratuvarı (EGELAB), alanında uzman hekim kadrosu, deneyimli personeli ve 30 yılı aşkın tecrübesiyle kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. EGELAB’ın bu başarısı ise en son TÜRKAK TS EN ISO 15189 akreditasyon belgesiyle taçlandı. Özel İzmir Ege Laboratuvarı Müdürü, Tıp ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Serdar Canko, TÜRKAK tarafından verilen akreditasyon belgesini İzmir’de Dokuz Eylül Üniversitesi’nin laboratuvarlarından sonra alabilen en büyük özel laboratuvar olmanın gururunu yaşadıklarını belirtti, “Amacımız her zaman kaliteli hizmet vermek ve bunu sürekli hale getirmek. Bu anlamda ekibimizle birlikte her geçen gün durmadan çalışıyor, kendimizi geliştiriyor, yeni çıkan tıbbi laboratuvar teknolojilerini yakından takip ediyoruz” dedi.
150 SAĞLIK KURULUŞU
İzmir ile çevre il ve ilçelerdeki hastane, tıp merkezi, poliklinikler ve özel doktor muayenelerinden oluşan 150 farklı sağlık kurum-kuruluşuna hizmet verdiklerini belirten Dr. Serdar Canko, “Laboratuvarımız deneyimli uzman hekim ve teknisyen kadrosuyla, laboratuvar tıbbında ileri teknolojiyi içeren sistemleri kullanarak dört katlı müstakil ve modern binasında biyokimya, mikrobiyoloji ve patoloji olarak üç ana branşta hizmet vermektedir. Günde ortalama 150 sağlık kuruluşundan kuryelerle gelen numunelerin yanı sıra direkt olarak laboratuvarımıza gelen ve toplamda ortalama 2 bin hastayı bulan bir kesime hizmet vermektedir. Elbette ki hizmet kapasitemiz bu rakamın çok daha üzerindedir” diye konuştu.
HİZMETİNİZDEYİZ
“Tıbbi testlerin hızlı, doğru ve güvenilir biçimde yapılması, yorumlanması ve tıbbi yönlendirme gibi ihtiyaçların çözümü için halkımızın yanı sıra tıbbi kuruluşlara da bünyelerinde yapılamayan ve ileri teknoloji gerektiren testlerde yardımcı oluyor ve hedeflenen tanıya ulaşmalarını sağlıyoruz” diyen Dr. Serdar Canko, “İleri teknoloji sistemlerle donatılmış laboratuvarımızda tüm biyokimya testleri, tüm hormon testleri, kanser belirteçleri, alerji testleri, gebelik tarama testleri, prenatal tanı testleri, infertilite (kısırlık) testleri, IFA otoantikor testleri, histamin intoleransı, diamin oksidaz (DAO) aktivitesi ölçümü, virüs PCR testleri, gıda intoleransı testleri, bakteri ve mantar kültürleri, tüm portör bakıları, meslek hastalıkları testleri, tüm serolojik testler, tüm parazit bakıları, Sitoloji (smear) testlerini yapılmaktadır” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

EGELAB kaliteli hizmette lider

Haberin Devamı

 
KALİTEMİZ TAÇLANDI
BU yıl içerisinde TÜRKAK akreditasyon belgesi ile kalitelerini taçlandırdıklarını belirten Dr. Serdar Canko, şöyle devam etti:
“Kaliteli ve hızlı hizmet vererek hastalarını memnun etmek çabasının bir göstergesi olarak hedefine ‘TÜRKAK TS EN ISO 15189 Tıbbi Laboratuvarlar - Kalite ve Yeterlilik için Şartlar’ standardına göre akredite olmayı koyan Özel İzmir Ege Laboratuvarı çift biyokimya-hormon analiz sistemi ile başvuru yapmış ve akredite olmayı başarmıştır. İzmir’in çift biyokimya-hormon analizör sistemi testleri ile akredite olmuş en büyük özel laboratuvarıyız. 30 yılı aşan tecrübemiz ve kalite anlayışımızın taçlandırılması anlamına gelen bu belge uzun yıllar devam edecek bir kalite yolculuğunun da bir köşe taşıdır ve laboratuvarımızın en üst ligin profesyonel oyuncusu olduğunun kanıtıdır. Bu belgeye sahip olmaktan onur duyuyoruz. Artan sorumluluğumuzun bilinciyle rutin ve özellikli tüm testlerle halkımızın ve resmi/özel tüm sağlık kurumlarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!