Ege tutkunu iş adamı Efe Bezci: Bodrum tamam, sırada İzmir var

Güncelleme Tarihi:

Ege tutkunu iş adamı Efe Bezci: Bodrum tamam, sırada İzmir var
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2021 18:51

BESA Grup Yönetim Kurulu Vekili Efe Bezci, Ege’ye tutkun bir Ankaralı. Bodrum’daki projeleri The BO Viera için “Tamamlandığında Bodrum’un doğasına saygılı en önemli proje olacak” diyen genç iş adamının hayali, İzmir’de de benzer bir projeyi hayata geçirmek: “İzmir, sadece Türkiye’nin değil dünyanın en güzel şehirlerinden biri. Güzelliği eşsiz bu şehirde dev bir projeye imza atmak hayallerim arasında.”

Haberin Devamı

 

 

 

Efe Bezci’nin iki büyük tutkusu var: Beşiktaş ve Ege. Genç yaşında Beşiktaş’ın yönetim kuruluna girmeyi başaran iş adamı, çocuk yaşlarından bu yana hep tatillere gittiği Ege Bölgesi’ni de BESA Grup’un Bodrum’daki projesi BO Viera ile iş hayatına dahil etti. Bezci, proje hakkında şunları söyledi: “Bizzat içinde bulunduğum ve yakından ilgilendiğim bu proje, aslında BESA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci’nin hayali olarak ortaya çıktı. Bodrum’un potansiyelinin çok yüksek olduğuna ve doğru yatırımlarla St. Tropez, Cannes, Nice, Monte Carlo gibi dünyanın en gözde destinasyonlarından biri olacağına hep inanıyordu. Bu motto ile Bodrum Küçükbük’ten arazi satın alarak projemizin ilk temellerini attı. BO Viera, 1.2 kilometrelik sahile sahip. Proje kapsamında inşa edilen The BO Vue-Curio a Collection by Hilton da 85 odasıyla hizmet verecek.”

Haberin Devamı

DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEHİRLERİNDEN

Efe Bezci’nin Ege Bölgesi’ne dair gerçekleştirmek istediği bir hayali de İzmir’e yatırım yapmak: “Bir Ankaralı olarak Ege’ye tutkun bir aileden geliyorum. Tatillerimizin büyük kısmını geçirdiğimiz, mutlaka tatil zamanı olmasa da iş stresinden uzaklaşmak için tercih ettiğimiz İzmir’de olmak bize gerçekten mutluluk veriyor. Hayallerimiziİzmir’de gerçekleştirmeye devam edeceğiz diyebilirim. Bana göre İzmir, sadece Türkiye’nin değil dünyanın en güzel şehirlerinden biri. Güzelliği eşsiz bu şehirde dev bir projeye imza atmak hayallerim arasında. İzmir’de doğaya ve insana saygılı nadide bir projeyi hayata geçirmek için en kısa zamanda araştırmalarıma başlayacağım. Her yapımızın çevreye duyarlı olmasına azami dikkat ediyoruz. İzmir projemizi de bu anlayışla kurgulayacağız. Projenin detayları tamamlandığında ve hayata geçirildiği alan hiç olmadığı kadar yeşil olacak. BESA Grup olarak 2017 yılına kadar tüm yatırımlarımızı başkentimiz Ankara’ya yaptık. Son 3 yıldır geceli gündüzlü Bodrum’daki The BO Viera için çalışıyoruz. Tüm deneyimimiz, bilgimiz, samimiyetimiz ve gayretimizle İzmir’de de hayata dokunmak istiyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!