Edremit Kızılkeçili’nin içerisine saklanmış çok keyifli bir işletme:

Güncelleme Tarihi:

Edremit Kızılkeçili’nin içerisine saklanmış çok keyifli bir işletme:
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2022 06:31

Burası Kızılkeçili’nin merkezine yakın bir derenin yanında kurulmuş küçük ve şirin bir pansiyon/işletme. Bu sayımızda sizler için "Bulut’un Yeri"ne (Gözlemleri ile katkıları için Körfez Gezginleri'ne teşekkür ederiz. Instagram: korfez_gezginleri) konuk oluyoruz. Gökyüzünü kapatacak kadar büyük asırlık ceviz ağaçları arasında, buz gibi bir azmak kenarında çok keyifli bir durak. İsteyenlerin konaklama amacıyla kullanabilecekleri, isteyenlerin ise mangal yapmak için günü birlik gidebilecekleri çeşitlilikte imkanlar sunuyor.

Haberin Devamı

 

Çocuklarınız güvende

Eğer mangal başında değilseniz, hem ağaçların kudreti hem de suyun serinliği nedeniyle sıcaktan kaçmak için ideal bir adres. İsterseniz suya atılmış masalarda içeceklerinizi yudumlayabilirsiniz. Azmak, suyla uzun süre haşır neşir olmanızı engelleyecek ölçüde soğuk ama bu çocukların suda oynamasını engel değil. Su belirli aralıklarla sığlaştığı için, çocukların güvenle vakit geçirebileceği bir ortam mevcut.

Can dostları eşliğinde

Böylesine doğal zenginlik, en yakın dostlarımız hayvanlar olmadan olmaz elbette. Azmakta yüzen ördek ve kazlar sizden ekmeklerinizi talep edebilir veya mangalın yanında dost canlısı köpekler ve kediler size eşlik edebilir.

Bulut’un Yeri’nin sahibi ve işletmecisi Zafer Bulut, devlet hastanelerinden emekli bir biyolog. 19 yıl önce burayı almış ve zaman içerisinde kendi zevkine uygun şekilde düzenlemiş. Şu an misafirlerini ağırlayabileceği bir pansiyonu ve mangal severler için mükemmel bir alanı var. Mangal için gereken malzemeleri siz götürüyorsunuz, unuttuğunuz veya getirmediğiniz bir şey varsa, onlar sizin için temin ediyor, mangalı isteğiniz doğrultusunda sizin için yakıp getiriyorlar. Bulut’un Yeri, doğanın yeşilini en güzel haliyle yaşayabileceğiniz bir adres. Yolu düşenler deneyimlemeden geçmesin.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!